Pompa Asam Sulfat Kab
  • Pompa Asam Sulfat KabPompa Asam Sulfat Kab
  • Pompa Asam Sulfat KabPompa Asam Sulfat Kab

Pompa Asam Sulfat Kab

Pabrik Pompa Asam Sulfat China maju. Dosis asam sulfat asring digunakake ing industri。 Pompa dosis asam sulfat berkinerja tinggi iki dikonfigurasi khusus kanggo dosis asam sulfat sing aman lan akurat. Pompa dosing asam sulfat Dongkai duwe pirang-pirang model sing ngarahake kahanan kerja sing beda ing situs, medium banyu sing beda, suhu medium sing beda, proses instalasi sing beda lan kapasitas perawatan banyu sing beda.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik Pompa Asam Sulfat China maju

1.Produk Pambuka Pump Asam Sulfat

Kanggo dosis asam sulfat sing aman lan akurat, kita nggunakake bahan PVDF kanggo sirah pompa dosing asam sulfat. Kepala pompa PVDF lan membran PTFE lengkap banget awet lan mesthekake yen pompa dosing asam sulfat bisa nindakake tugas kanthi bener lan suwe.
Pompa dosis asam sulfat iki uga kasedhiya minangka pompa dosis sing bisa dikontrol proporsional (4-20 mA, Volt, Pulse) lan minangka pompa dosis Aliran Tinggi nganti 2000 liter saben jam ing 3bar.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Asam Sulfat

bahan saka kepala pompa

PVDF

Tekanan

3-12 Bar

alur

12-2000L/H

Diafragma

PTFE diafragma

daya

380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.

Aplikasi

Submersible, Sewage, Metering, Maritim, Fire, Cryogenic


3. Cara Instalasi Pompa Pengukur Asam Sulfat Pompa Asam Sulfat

1. Nalika nginstal pump dosing asam sulfat, sampeyan kudu milih lemah tingkat ngalangi lan tetep stabil. Inlet lan outlet pompa kudu dipasang kanthi permukaan biasa kanggo pangopènan.
2. Coba supaya ora nginstal mesin ing njaba. Yen kudu dipasang ing njaba, kudu ditutupi tutup pelindung. Yen pompa dosis asam sulfat dilengkapi pengontrol elektronik, mula kudu dilindhungi.
3. Pompa dosis asam sulfat sing digawe saka bahan PVC kudu ngindhari sinar srengenge langsung kanggo nyegah embrittlement materi.
4. Sadurunge pipa, cairan kimia sing digunakake, kondisi suhu lan pangiriman kudu dianggep karo bahan pipa sing beda kanggo nyukupi syarat nyata. Contone, yen suhu ndhuwur 60℃, PP pipe fittings kudu diinstal.
5. Nalika pipa, ati-ati supaya ora ninggalake impurities utawa lebu ing pipa lan ngresiki pipa nganggo banyu resik yen perlu.


4. Fitur Produk Pompa Asam Sulfat

â— Pengukuran Dosis Akurat & Canggih.
â— Pilihan Output Tetap & Variabel.
â— Bukti Bocor ing Alam.
â— Desain Kompak, Kuwat & Awet.
â— Konsumsi Daya Sedheng.
â— Efisiensi Dhuwur.
â— Mlaku tanpa swara.
â— Sakbenere Gratis Pangopènan.
- Ing Versatility dibangun kanggo cocog karo sembarang Cairan.
â— Tahan Abrasion lan Tahan Karat.
â— Kinerja Pompa ngonfirmasi API 675 Standar Internasional.
â— Nilai kanggo Dhuwit lan liya-liyane.


5.Produk kauntungan saka Asam Sulfat Pump

Pompa dosis asam sulfat iki dikembangake sesuai karo standar industri sing disetel & komponen sing paling apik. Pompa dosis sing ditawakake digunakake ing industri kimia perawatan banyu lan limbah. Ahli kualitas mriksa pompa dosis asam Sulfuric iki babagan jumlah paramèter kanggo mesthekake ora cacat.


6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Pompa Asam Sulfat



7. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Kurang luwih 10 taun.

Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?
ISO9001

Apa istilah pembayaran sampeyan?
30% simpenan, 70% sadurunge pangiriman.



Panas Tags: Pompa Asam Sulfat, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.