Alkali Dosing Pumps
  • Alkali Dosing PumpsAlkali Dosing Pumps
  • Alkali Dosing PumpsAlkali Dosing Pumps

Alkali Dosing Pumps

Advanced Alkali Dosing Pumps made in China. Alkali dosis Pump iku salah siji jinis Mechanical Diaphragm Metering Pumps Cocok kanggo peralatan perawatan banyu lan engineering, Kanggo Cairan Kimia.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Advanced Alkali Dosing Pumps made in China

1.Produk Pambuka Alkali Dosing Pumps

Alkali dosis Pump adopts tliti cast aluminium alloy awak, kang bisa ngirim medium viskositas dhuwur, Cairan korosif lan bahan kimia mbebayani.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Dosis Alkali

bahan saka kepala pompa

PVC$ SS316

Tekanan

3-12 Bar

alur

12-2000L/H

Diafragma

PTFE diafragma

daya

380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.


3.Produk Fitur lan Aplikasi saka Alkali Dosing Pumps

Karakteristik: kinerja dhuwur; Bisa diatur; Ora bocor;
Penampilan sing Apik: Bentuk sing modis, busur desain khusus, nyorot temperamen mulya.
Motor didorong kanthi diafragma sing disambung kanthi mekanik
Akurasi steady state nganti ± 2%
Akurasi ing pangulangan ± 3 %
Cocog kanggo tugas terus-terusan
Susunan kontrol stroke mikrometrik sing akurat
Lubrication jinis splash ing kothak gear
Pangaturan kapasitas otomatis kanthi referensi kanggo paramèter proses (opsional)

Aplikasi: Alkali dosis Pump digunakake digunakake ing petrokimia, daya, pangayoman lingkungan, metalurgi, pertambangan, galangan kapal lan industri liyane.


4. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Pompa Dosis Alkali



5. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Kurang luwih 10 taun.

Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?
ISO9001

Apa istilah pembayaran sampeyan?
30% simpenan, 70% sadurunge pangiriman.






Panas Tags: Alkali Dosing Pumps, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.