Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab

Pompa Meter Kab Produsen

Pompa metering ngobahake volume cairan sing tepat ing wektu tartamtu nyedhiyakake tingkat aliran volumetrik sing akurat.[1] Pangiriman cairan kanthi tingkat aliran sing bisa diatur kanthi tepat kadhangkala disebut pangukuran. Istilah "pompa metering" adhedhasar aplikasi utawa panggunaan tinimbang jinis pompa sing digunakake, sanajan sawetara jinis pompa luwih cocog tinimbang jinis pompa liyane.
Sanajan pompa metering bisa ngompa banyu, nanging asring digunakake kanggo ngompa bahan kimia, solusi, utawa cairan liyane. Akeh pompa metering dirating bisa ngompa menyang tekanan discharge dhuwur. Biasane digawe kanggo meter ing tingkat aliran sing sacoro prakteke pancet (nalika rata-rata liwat wektu) ing sawetara saka sudhut meksa discharge (outlet). Produsen nyedhiyakake saben model pompa metering kanthi rating tekanan discharge maksimal sing saben model dijamin bisa dipompa. Insinyur, desainer, utawa pangguna kudu mesthekake yen rating tekanan lan suhu lan bahan pompa wetted cocog kanggo aplikasi lan jinis cairan sing dipompa.
Umume pompa metering duwe kepala pompa lan motor. Cairan sing dipompa liwat sirah pompa, mlebu liwat saluran inlet lan metu saka saluran outlet. Motor kasebut biasane motor listrik sing nyopir sirah pompa.
View as  
 
<1>
Apa sampeyan pengin Pompa Meter Kab digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Pompa Meter Kab Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Pompa Meter Kab, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.