Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab

Pompa Meter Kab Produsen

Pompa metering ngobahake volume cairan sing tepat ing wektu tartamtu nyedhiyakake tingkat aliran volumetrik sing akurat.[1] Pangiriman cairan kanthi tingkat aliran sing bisa diatur kanthi tepat kadhangkala disebut pangukuran. Istilah "pompa metering" adhedhasar aplikasi utawa panggunaan tinimbang jinis pompa sing digunakake, sanajan sawetara jinis pompa luwih cocog tinimbang jinis pompa liyane.
Sanajan pompa metering bisa ngompa banyu, nanging asring digunakake kanggo ngompa bahan kimia, solusi, utawa cairan liyane. Akeh pompa metering dirating bisa ngompa menyang tekanan discharge dhuwur. Biasane digawe kanggo meter ing tingkat aliran sing sacoro prakteke pancet (nalika rata-rata liwat wektu) ing sawetara saka sudhut meksa discharge (outlet). Produsen nyedhiyakake saben model pompa metering kanthi rating tekanan discharge maksimal sing saben model dijamin bisa dipompa. Insinyur, desainer, utawa pangguna kudu mesthekake yen rating tekanan lan suhu lan bahan pompa wetted cocog kanggo aplikasi lan jinis cairan sing dipompa.
Umume pompa metering duwe kepala pompa lan motor. Cairan sing dipompa liwat sirah pompa, mlebu liwat saluran inlet lan metu saka saluran outlet. Motor kasebut biasane motor listrik sing nyopir sirah pompa.
View as  
 
Pompa Kimia Diafragma Presisi kanthi Aliran Hidrolik Dhuwur

Pompa Kimia Diafragma Presisi kanthi Aliran Hidrolik Dhuwur

Pompa Kimia Diafragma Presisi sing laris kanthi Produsen lan Pemasok Aliran Hidrolik Dhuwur. Pompa Kimia Diafragma Presisi kanthi Aliran Hidrolik Dhuwur sing ngirimake daya nggunakake lenga operasi (lenga silikon, lsp) sing diisi antarane diafragma lan piston sing dadi sumber penggerak. Mekanisme relief (kaamanan) sing dibangun ngilangake kabutuhan katup relief lan piranti liyane kanggo nangani tekanan sing ora normal, nggawe Pompa Kimia Diafragma Presisi kanthi Aliran Hidrolik Dhuwur efektif kanggo digunakake karo cairan sing ora kena kena ing udara njaba. Pompa Kimia Diafragma Presisi kanthi Aliran Hidrolik Dhuwur uga mbatesi owah-owahan volume discharge amarga fluktuasi tekanan ing situs injeksi, lan umume digunakake ing garis tekanan tinggi kayata ing proses petrokimia. Diband......

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pompa Diafragma Hidrolik Kapasitas Dhuwur kanggo Pangolahan Kimia

Pompa Diafragma Hidrolik Kapasitas Dhuwur kanggo Pangolahan Kimia

Pompa Diafragma Hidrolik Kapasitas Tinggi kanggo Produsen lan Pemasok Pengolahan Kimia. Pompa Diafragma Hidrolik Kapasitas Dhuwur kanggo Pangolahan Kimia sing ngirimake daya nggunakake lenga operasi (lenga silikon, lsp) sing diisi antarane diafragma lan piston sing dadi sumber drive. Mekanisme relief (kaamanan) sing dibangun ngilangake kabutuhan katup relief lan piranti liyane kanggo nangani tekanan sing ora normal, nggawe Pompa Diafragma Hidrolik Kapasitas Tinggi kanggo Pangolahan Kimia efektif kanggo digunakake karo cairan sing ora kena kena ing udara njaba.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pompa Diafragma Kimia Kinerja Tinggi kanthi Kapasitas Aliran Dhuwur

Pompa Diafragma Kimia Kinerja Tinggi kanthi Kapasitas Aliran Dhuwur

Hot sade kualitas High Performance Kimia Diaphragm Pumps karo Kapasitas Aliran Dhuwur Produsen lan Suppliers. High Performance Chemical Diaphragm Pumps kanthi Kapasitas Aliran Dhuwur sing ngirim daya nggunakake lenga operasi (lenga silikon, etc.) diisi antarane diafragma lan piston sing dadi sumber drive. Mekanisme relief (safety) sing dibangun ngilangake kabutuhan katup relief lan piranti liyane kanggo nangani tekanan sing ora normal, nggawe Pompa Diafragma Kimia Kinerja Tinggi kanthi Kapasitas Aliran Dhuwur efektif kanggo digunakake karo cairan sing ora kena kena ing udara njaba.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pompa metering pamindahan positif

Pompa metering pamindahan positif

Temokake pilihan akeh Pompa Pengukur Perpindahan Positif saka China ing Dongkai. Prinsip operasi Positive Displacement Metering Pump: Reciprocation saka plunger drive lenga hydraulic, lan lenga hydraulic drive diaphragm kanggo males, supaya kanggo nyedhot lan discharge medium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pompa Tekanan Tinggi Industri

Pompa Tekanan Tinggi Industri

Dongkai minangka produsen Pompa Tekanan Tinggi Industri China. Prinsip operasi Pompa Tekanan Tinggi Industri: Reciprocation plunger drive lenga hidraulik, lan lenga hidraulik nyurung diafragma kanggo males, supaya bisa nyedhot lan ngeculake medium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
High Precision Metering Pump

High Precision Metering Pump

Dongkai minangka produsen China High Precision Metering Pump. Prinsip operasi High Precision Metering Pump: Reciprocation saka plunger drive lenga hydraulic, lan lenga hydraulic drive diaphragm kanggo males, supaya kanggo nyedhot lan discharge medium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Apa sampeyan pengin Pompa Meter Kab digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Pompa Meter Kab Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Pompa Meter Kab, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept