Ngarep > Produk > Pompa Dosing Kab > Pompa Metering Diafragma Mekanik

Pompa Metering Diafragma Mekanik Produsen

Pompa metering diafragma mekanik yaiku motor sing nyopir pasangan gear cacing kanggo nggawe gerakan kacepetan variabel liwat drive langsung. Ing tumindak mekanisme rod penghubung crank, gerakan rotary diowahi dadi gerakan linear reciprocating. Pompa metering diafragma sing diarani nggunakake diafragma fleksibel sing dirancang lan diproses khusus kanggo ngganti piston tradisional, lan nyadari gerakan bolak-balik miturut tumindak mekanisme nyopir, saéngga ngrampungake proses nyedhot kanggo discharge. Amarga efek isolasi diafragma, isolasi ing antarane cairan meter lan mekanisme pelumasan nyopir bener-bener diwujudake ing struktur. Wiwit diaphragm sawijining meksa ing sisih medium, meksa discharge maksimum pump metering diafragma mechanical umume ora ngluwihi 1.2MPa.
Pompa metering diafragma mekanik didhukung dening pondasi anti-geter sing padhet. Pondasi luwih dhuwur tinimbang lemah, siji sisih dikumbah nganggo banyu, lan uga gampang didandani. Cukup papan watara Pompa metering diafragma mekanik dilindhungi undhang-undhang kanggo nggampangake pangopènan lan pangaturan pompa.

Ana bolongan sing dipasang ing sisih ngisor pompa metering diafragma mekanik kanggo masang baut jangkar.

Pompa metering diafragma mekanik sing dipasang ing njaba kudu ditutupi kanopi.
View as  
 
Apa sampeyan pengin Pompa Metering Diafragma Mekanik digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Pompa Metering Diafragma Mekanik Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Pompa Metering Diafragma Mekanik, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.