Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Hydraulic Diaphragm Metering Pump

Hydraulic Diaphragm Metering Pump Produsen

Dongkai hydraulic diaphragm metering pump kasusun saka telung piranti utama; (1) piranti nyopir, (2) piranti ngatur, (3) piranti pangiriman Cairan. The crankshaft kang nyuda kacepetan rotasi motor dening cacing lan pindah cacing ndadekake piston males ing chamber lenga hydraulic.Gerakan reciprocating piston iki ndadekake diaphragm PTFE lan Cairan kang diisolasi dening diaphragm di sedot lan kosong. Saben pompa dilengkapi katup relief tekanan internal sing nglindhungi pompa saka kahanan tekanan sing berlebihan. Tingkat aliran bisa diatur liwat wangun mekanisme nyetel unik 0-100%; Imbuhan bisa digawa nalika pump lagi operasi utawa ing mandeg; Akurasi stabil yaiku ± 1% saka 30% -100% saka output maksimal. Operasi otomatis digayuh kanthi drive kacepetan variabel;
Diafragma kaping pindho kanthi sistem pendeteksi pecah diafragma kasedhiya kanggo nyegah kacilakan sing disebabake campuran minyak hidrolik lan cairan sawise.
View as  
 
<1>
Apa sampeyan pengin Hydraulic Diaphragm Metering Pump digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Hydraulic Diaphragm Metering Pump Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Hydraulic Diaphragm Metering Pump, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.