Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Solenoid Dosing Pump Kab

Solenoid Dosing Pump Kab Produsen

Pompa dosing solenoid Dongkai minangka pilihan sing cerdas kanggo pangolahan banyu ing ngendi dosis kimia sing tepat lan konsisten penting. Saka sistem perawatan banyu sing bisa diombe nganti dosis kimia kanggo aplikasi tetanèn, sampeyan bakal nemokake solusi sing cocog banget ing kisaran pompa dosis sing didorong solenoid sing komprehensif.
Pompa dosis Solenoid yaiku panggunaan diafragma sing didorong rod push elektromagnetik ing gerakan bolak-balik kepala pompa, nyebabake volume ruang kepala pompa lan owah-owahan tekanan. Owah-owahan tekanan sing disebabake dening katup nyedhot lan mbukak lan nutup katup, kanggo entuk nyedhot lan discharge cairan kuantitatif. A magnet gerakane poros solenoid maju lan mundur kanthi ngaktifake lan mateni. Gerakan stroke iki ditransfer menyang diafragma ing sirah dosis. Loro klep non-bali nyegah kimia feed mili bali sak pumping. Nanging ora mung kuwi. Dawane stroke lan tingkat stroke bisa diatur kanggo ngganti kapasitas pompa dosing solenoid Dongkai.
View as  
 
<1>
Apa sampeyan pengin Solenoid Dosing Pump Kab digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Solenoid Dosing Pump Kab Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Solenoid Dosing Pump Kab, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.