Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diaphragm sing Dioperasikake Udara > Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump
  • Stainless Steel Air-Operated Diaphragm PumpStainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump

Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump

China panas sade Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers.Our sawetara Highly-polesan, Stainless steel Air Operated pump diaphragm (304 utawa 316L) wis khusus dikembangaké kanggo aplikasi sing nuntut standar paling dhuwur saka higienis lan kontrol kontaminasi ing a lingkungan sing resik lan steril.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China panas sade Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers.

1. Product Pambuka saka Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump

Sistem pompa diafragma sing dioperasikake stainless steel kalebu rong bagean obah: spool katup udara lan spool pilot. Jantung sistem kasebut yaiku spool katup udara lan katup udara. Desain katup iki nggabungake spool sing ora seimbang. Pungkasan spool sing luwih cilik ditekan terus-terusan, dene ujung sing gedhe diganti tekanan banjur kesel kanggo mindhah spool. Spool ngarahake udara bertekanan menyang kamar udara siji nalika ngeset liyane. Udhara nyebabake rakitan poros / diafragma utama pindhah menyang sisih siji - ngeculake cairan ing sisih kasebut lan narik cairan ing sisih liyane. Nalika poros tekan mburi stroke sawijining, piston njero actuates spool pilot, kang pressurizes lan exhausts mburi gedhe saka spool tutup online. Repositioning spool katup udara ngarahake udara menyang kamar udara liyane


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diafragma Dioperasikan Udara Stainless Steel

Pompa diafragma sing dioperasikake Air Stainless steel, pompa diafragma ganda pneumatik positif duwe desain gabungan papat bolt, sing nyedhiyakake tekanan sealing kanggo operasi tanpa bocor lan manifold telung potong kanggo keluwesan instalasi.
Fitur
Kaluwihan produk
☆Tingkat aliran sing luwih dhuwur / Nambah output pompa
☆Intrinsik aman
☆Ease saka operasi lan pangopènan
☆Alur sing luwih gedhe saben input SCFM
☆Suda konsumsi hawa lan panggunaan kilowatt
☆Biaya operasional lan downtime sing luwih murah
☆Biaya operasional lan downtime sing luwih murah
Aplikasi
Pompa tahan panas banget lan cocok kanggo macem-macem cairan, saka asam, caustics, lan pelarut, nganti cairan sensitif geser viskositas dhuwur kalebu cat, tinta, lan adhesive. Uga cocok kanggo abrasives lan slurries.


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Pompa Diafragma Dioperasikan Udara Stainless Steel


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen
P: Kepiye carane ngatur pompa lan segel mekanik?
A: Pelanggan bisa ngirim data aplikasi, kita bakal milih jinis pompa lan segel sing cocog, utawa klien bisa ngirim gambar, Kita uga ana ing OEM lan ODM.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nawakake pengiriman gratis
P: Suwene garansi?
A: 1 taun kanggo garansi produk utama.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3-8 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
P: Apa syarat pengiriman sing bisa diwenehake?
A: Gumantung ing syarat customer, kita bisa nyedhiyani beda transportantin istilah, kayata EXW, FOB, CIF. PENGIRIMAN EXPRESS
P: Kepiye carane bisa mbayar barangku? Apa pembayaran sampeyan bisa nyedhiyani?
A: Kita bisa nampa T/T, Paypal, Western Union, Jaminan Kredit. Umumé, kita bakal ngatur kiriman ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
P: Sapa sing tanggung jawab sawise adol?
A: dongkai duwe tim layanan sawise dodolan profesional, kita bakal ngetutake komentar klien lan menehi saran solusi sing apik.
Ngatasi masalah klien lan njaga bathi klien.




Panas Tags: Pompa Diafragma Dioperasikan Udara Stainless Steel, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.