Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diaphragm sing Dioperasikake Udara > Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump
Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump
  • Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm PumpNodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump
  • Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm PumpNodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump
  • Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm PumpNodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump
  • Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm PumpNodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Rangkaian pompa diafragma Dioperasikan Udara Stainless steel (304 utawa 316L) sing dipoles banget, wis dikembangake khusus kanggo aplikasi sing mbutuhake standar kebersihan lan kontrol kontaminasi sing paling dhuwur ing lingkungan sing resik lan resik. Nodular castiron Air-Operated diaphragm pump

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Nodular castiron Air-Operated pump diaphragm diprodhuksi dening Dongkai saka China iku jinis anyar saka ngatur machinery, nggunakake online teken minangka sumber daya kanggo transportasi macem-macem Cairan korosif, Cairan karo partikel, viskositas dhuwur, molah malih, flammable, Cairan beracun. Nodular castiron Air-Operated Diaphragm Pump bisa ngompa loro cairan sing mili lan sawetara zat kenthel lan emulsi sing ora gampang mili.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Desain Sealless
Geser Material Low
Gampang Pangopènan
Kasedhiya kanggo garing tanpa karusakan
Portable
Self Priming
Gampang kanggo nginstal
Desain Non-Stall
Tingkat aliran gedhe: Pompa kita nggunakake bal sing luwih gedhe & saluran cairan
Self-lubricating, lan free-maintenance sistem udara.
Aliran liyane lan pulsasi kurang: Katup distribusi udara pilot nyedhiyakake sinyal shift sing bener lan dipercaya sing ngindhari stall-out, lan nyedhiyakake trip pump luwih cepet kanthi aliran luwih akeh lan pulsasi kurang.
Segel dinamis keramik dual: Luwih tahan nyandhang, resistensi kontaminasi. Ditrapake kanggo kondisi abot saka sumber online teken; Umur dawa.
Desain anti-icing: Kanthi ruang boros energi sing dibangun, anti-icing lan nyuda tekanan udara lan gangguan kanthi efektif; Udhara knalpot sing adhem dialihake saka komponen sing rawan es.
Angkat dhuwur, Operasi Stabil: Sistem udara sing dioptimalake banget njamin efisiensi paling akeh, tanpa bocor udara.
Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump Fitur
Cocog kanggo digunakake ing lingkungan sing gampang kobong lan mbledhos.
Gunakake diaphragm PTFE, cocog kanggo cairan kimia sing ora stabil lan cairan korosif.
Cocog kanggo cairan kanthi partikel.
Ditrapake kanggo macem-macem sifat cairan.
Diaphragm Pump cilik, entheng lan gampang dipindhah.
Aplikasi
Mesin cetak tinta berbasis banyu, percetakan gravure, percetakan flexo lan mesin lem komposit lan cairan karo partikel, kabeh jinis siklus sistem pangiriman cairan sing gampang kobong.


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Pompa Diafragma Nodular Castiron Air-Operated


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen
P: Kepiye carane ngatur pompa lan segel mekanik?
A: Pelanggan bisa ngirim data aplikasi, kita bakal milih jinis pompa lan segel sing cocog, utawa klien bisa ngirim gambar, Kita uga ana ing OEM lan ODM.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nawakake pengiriman gratis
P: Suwene garansi?
A: 1 taun kanggo garansi produk utama.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3-8 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
P: Apa syarat pengiriman sing bisa diwenehake?
A: Gumantung ing syarat customer, kita bisa nyedhiyani beda transportantin istilah, kayata EXW, FOB, CIF. PENGIRIMAN EXPRESS
P: Kepiye carane bisa mbayar barangku? Apa pembayaran sampeyan bisa nyedhiyani?
A: Kita bisa nampa T/T, Paypal, Western Union, Jaminan Kredit. Umumé, kita bakal ngatur kiriman ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
P: Sapa sing tanggung jawab sawise adol?
A: dongkai duwe tim layanan sawise dodolan profesional, kita bakal ngetutake komentar klien lan menehi saran solusi sing apik.
Ngatasi masalah klien lan njaga bathi klien.




Panas Tags: Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.