Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diaphragm sing Dioperasikake Udara > Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik
  • Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara PlastikPompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik

Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik

China Advanced Plastics Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers. Pompa diafragma sing dioperasikake Udara Plastik yaiku pompa diafragma pneumatik generasi katelu sing dikembangake dening Dongkai. Nduweni enem kaluwihan kualitas dipercaya, umur layanan dawa, lantai kurang bising, geter kurang, angkat dhuwur, ora tau nabrak, lan pengerjaan sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Advanced Plastics Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers.

1. Product Pambuka saka Plastik Air-Operated Diaphragm Pump

Plastics Air-Operated diaphragm pump Prinsip kerja: ing diaphragm pump Rong kamar kerja simetris diwenehake karo diafragma sing fleksibel, lan batang penghubung mbentuk rong diafragma dadi siji awak. Sawise udhara sing dikompres mlebu ing katup saka sendi intake pompa, diafragma ing rong kamar kerja didorong kanggo nyopir. Ing wektu sing padha, gas ing kamar kerja liyane metu saka pompa saka mburi diafragma. Sawise pungkasan trip wis tekan. Sepur katup kanthi otomatis ngenalake hawa sing dikompres menyang ruang kerja liyane, nyurung diafragma ing arah ngelawan, saéngga mbentuk gerakan reciprocating sinkron saka rong diafragma. Loro klep bal siji arah disusun ing saben kamar kerja, lan gerakan bolak-balik diafragma nyebabake owah-owahan ing volume njero ruangan kerja, meksa rong katup bal siji arah dibukak lan ditutup kanthi ganti, mula terus-terusan nyedhot. ing lan ngeculake cairan kasebut.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diaphragm Air-Operated Plastik

Garis pompa diafragma Plastik sing Dioperasikake Udara nyedhiyakake daya tahan, resisitansi kimia, tahan abrasi, lan sawetara suhu sing dibutuhake kanggo macem-macem proses lan aplikasi banyu.
Kombinasi bahan standar kasusun saka casing polypropylene lan bal diapharagm Teflon lan kursi katup.
Diapharagm PTEE cocok banget kanggo bahan kimia sing agresif.
Apik banget ing aplikasi asam & ati-ati kanthi umur fleksibel sing dawa lan nangani abrasive kanthi apik
Fitur
1, Amarga nggunakake daya online, aliran otomatis diganti miturut resistance ekspor. Kang cocok kanggo adi viskositas dhuwur.
3, Volume pompa cilik, gampang dipindhah, ora ana dhasar sing dibutuhake, instalasi sing trep lan ekonomi. Bisa digunakake minangka pump conveying mobile.
4, Yen ana bebaya, pangolahan bahan korosif, pompa diafragma bisa dipisahake kanthi njaba.
5, Daya shearing pump kurang, efek fisik kanggo medium cilik, bisa digunakake kanggo ngirim cairan kimia ora stabil.
Aplikasi
The Plastics Air-Operated diaphragm pump sing digunakake digunakake ing sumber banyu lan jinis got saka adi, transmisi serous, Highly beracun, kobong, pangiriman Cairan molah malih, senggol, lenga lan pangiriman media nyedhot plastik khusus.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Pompa Diafragma Dioperasikan Udara Plastik


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen

Apa peralatan bisa dipasang ing cuaca panas?
ya wis.

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
ya wis.




Panas Tags: Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.