Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diafragma Listrik Kab > Pompa Diafragma Listrik Aluminium Kab
Pompa Diafragma Listrik Aluminium Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Aluminium KabPompa Diafragma Listrik Aluminium Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Aluminium KabPompa Diafragma Listrik Aluminium Kab

Pompa Diafragma Listrik Aluminium Kab

Pompa diafragma listrik Aluminium karo reducer cycloidal sing bisa ngaktifake volume kamar pompa kiwa lan tengen, nyedot lan ngobong cairan ing prinsip kasebut. Pompa kasebut digunakake kanthi akeh ing negara-negara industri liyane ing saindenging jagad ing taun-taun pungkasan amarga pangembangan terobosan ing bahan diafragma, ngganti sawetara pompa sentrifugal lan pompa sekrup lan digunakake ing bidang kimia, keramik, metalurgi lan liya-liyane. .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka Aluminium Electric Diaphragm Pump

Aluminium Electric diaphragm pump prabédan saka Aluminium online dilakokno pump diaphragm punika bagean tengah pump iki amarga nggunakake drive elektrik tinimbang online teken. Bagean tengah pompa iki diisi udara bertekanan lan dipindhah kanthi mekanis ngiwa / nengen dening motor supaya bisa nyurung lan narik diafragma saka kiwa menyang tengen. Gerakan bolak-balik iki, meksa cairan metu saka siji kamar lan menyang manifold stopkontak, nalika ngisi ruang cairan sing ngelawan liwat manifold inlet. Sawise owah-owahan, bagean cairan sing diisi ing shift sadurunge mlebu menyang manifold stopkontak lan ngisi ruangan sing ngelawan liwat manifold inlet. Pangowahan sing lancar ngidini nyuda pulsa ing stopkontak.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diafragma Listrik Aluminium

Maks. aliran: 480LPM
Maks. tekanan kerja: 7 Bar
Ukuran Inlet Cairan: 5in.bsp(f)
Ukuran outlet cairan: 5in.bsp(f)
Dhuwur nyedhot Maks (Nyedhot garing pr nyedhot udan) 20ft.(6m)
Mxt.Permiyyed Grain:š 9.4mm
Saben aliran reciprocating: 7.6L
Saben kacepetan bolak-balik: 63cpm
Outlet tekanan 0.4Mpa
Daya Motor: 5.5KW

Fitur Pompa Diafragma Listrik Aluminium
Ing loro kamar apa simetris, saben dilengkapi karo Piece saka diaphragm elastis, kang disambungake dening rod nyambungake sing alur kothak ing ndhuwur. Kanthi tombol, shaft motor disambungake menyang potongan poros eksentrik sing disambungake karo bantalan, sing bisa digunakake karo alur kothak ing ndhuwur. Nyambung rod bisa digunakake, nalika motor muter.
Nalika nyambungake batang rod menyang gerakan kiwa, kamar kiwa ing negara komprèsi, Cairan iki squeezed metu saka kamar, ing wektu sing padha sisih tengen kamar ing expansion, supaya Cairan njaba bisa inhaled menyang kamar. ing awak; Sawise nyambungake gerakan rod ing sisih tengen, kamar tengen ing negara komprèsi, Cairan wis teken kanggo njaba, ing wektu sing padha kamar kiwa ing expansion bisa adi external menyang kamar ing awak, mangkono éling motor drive karya diaphragm. bali lan kasebut, fungsi transfer medium.

Aplikasi Pompa Diafragma Listrik Aluminium
1. Macem-macem cairan beracun, gampang kobong lan molah malih;
2. Various banget ngandhut asam, banget alkalin lan banget corrosive Cairan;
3. Transmisi medium kanthi suhu dhuwur ing 150;
4. Backing meksa feeder kanggo macem-macem mekso Filter;
5. Digunakake kanggo njupuk lan sirkulasi banyu panas;
6. Munggah lan mbongkar tanker minyak, depot minyak lan barang minyak.
7. Pumping acar, senggol, mashed kentang lan coklat etc.
8. Pumping cat, permen karet lan adesif pigmen;
9. Digunakake kanggo macem-macem porselen, glaze, semen, grout, mortir lan slurry;
10. Digunakake kanggo macem-macem karet, lateks, pelarut organik, isi;
11. Digunakake kanggo ngresiki tongkang tanker minyak kanggo nyedhot limbah njero lan sisa minyak.
12. Digunakake kanggo hops, ragi tipis grout, sirup lan molase;
13. Pompa limbah lan sedimen ing tambang, adit, trowongan lan saluran pembuangan.
14. Nyedhot lan transmisi macem-macem medium khusus.


3. Ngirim, Pengiriman lan Melayani Pompa Diafragma Listrik Aluminium


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen
P: Kepiye carane ngatur pompa lan segel mekanik?
A: Pelanggan bisa ngirim data aplikasi, kita bakal milih jinis pompa lan segel sing cocog, utawa klien bisa ngirim gambar, Kita uga ana ing OEM lan ODM.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa nawakake pengiriman gratis
P: Suwene garansi?
A: 1 taun kanggo garansi produk utama.
Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3-8 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
P: Apa syarat pengiriman sing bisa diwenehake?
A: Gumantung ing syarat customer, kita bisa nyedhiyani beda transportantin istilah, kayata EXW, FOB, CIF. PENGIRIMAN EXPRESS
P: Kepiye carane bisa mbayar barangku? Apa pembayaran sampeyan bisa nyedhiyani?
A: Kita bisa nampa T/T, Paypal, Western Union, Jaminan Kredit. Umumé, kita bakal ngatur kiriman ing 7 dina sawise nampa pembayaran.
P: Sapa sing tanggung jawab sawise adol?
A: dongkai duwe tim layanan sawise dodolan profesional, kita bakal ngetutake komentar klien lan menehi saran solusi sing apik.
Ngatasi masalah klien lan njaga bathi klien.




Panas Tags: Pompa Diafragma Listrik Aluminium, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.