Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diafragma Listrik Kab > Pompa Diafragma Listrik Plastik Kab
Pompa Diafragma Listrik Plastik Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Plastik KabPompa Diafragma Listrik Plastik Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Plastik KabPompa Diafragma Listrik Plastik Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Plastik KabPompa Diafragma Listrik Plastik Kab
  • Pompa Diafragma Listrik Plastik KabPompa Diafragma Listrik Plastik Kab

Pompa Diafragma Listrik Plastik Kab

Pompa diafragma Listrik Plastik minangka jinis pompa anyar. Ing taun anyar break-liwat kemajuan wis digawe ing materi diaphragm, supaya liyane lan liyane negara industri ing donya wis diadopsi jinis pump kuwi kanggo ngganti sawetara pump centrifugal utawa meneng kanggo Applied ing industri kayata petrokimia, keramik lan metalurgi. Plastik Pompa diafragma listrik ditrapake kanggo aplikasi tekanan rendah, yaiku tekanan outlet ≥3kgf/cm2.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik Pompa Diafragma Listrik Plastik kualitas China

1. Product Pambuka Pompa Diafragma Listrik Plastik

Desain modular plastik omah pompa diafragma listrik digiling saka PE, PTFE, PP utawa PVDF lan tahan kanggo meh kabeh bahan kimia minangka asil. Thanks kanggo permukaan diafragma sing lancar, teknologi pompa ngidini pangiriman materi sing lembut. Akibaté, pompa diafragma dobel iki utamané kuwat lan bisa dioperasikaké ing suhu saka -40°C nganti +120°C. Kajaba iku, tekanan pangiriman nganti 6.0 bar bisa uga. Media kental nganti maksimal. 20.000 mPas gampang kanggo pompa diafragma dobel elektromekanis kita.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diafragma Listrik Plastik

DBY punika seri anyar dikembangaké saka pump Dongkai kang uga generasi katelu, wis kabecikan saka umur layanan dawa lan operasi nonstop, ora mung bisa ngirim sawetara medium flowed gelisah, karo kaluwihan saka pumping poto, pump nyilem, pump tameng. , pump slurry lan pump impurity etc.
Fitur
1. ora perlu kanggo pour banyu teken, angkat nyedhot tekan dhuwur 6m, angkat pangiriman tekan 70m dawa.
2.aliran sudhut lan kinerja apik. diameteripun diijini kanggo pass gandum max tekan 10mm, karusakan banget kurang kanggo pump nalika kesel slurry lan impurity.
3. angkat lan aliran pangiriman bisa ngliwati katup pneumatik sing mbukak kanggo ngerteni langkah kurang penyesuaian (penyesuaian tekanan pneumatik antara 1-8 bar)
4. diaphragm misahake medium apa saka pump obah bagean compeletely, supaya medium ora bocor njaba. ora bakal nyebabake polusi lingkungan utawa mbebayani safety pribadi nalika transportng media beracun, molah malih utawa corrosive.
5. ora ana listrik. iku aman lan dipercaya nalika nggunakake ing panggonan sing gampang kobong lan njelajah.
6. bisa direndhem ing medium
7. iku trep kanggo nggunakake lan dipercaya kanggo bisa. mung mbukak utawa nutup awak tutup gas nalika miwiti utawa mandheg. sanajan ora ana operasi medium utawa ngaso dumadakan kanggo dangu amarga prakara kacilakan. pump ora bakal rusak disebabake iki sapisan liwat lading. pump bakal kanthi otomatis mandheg lan nduweni fungsi pangayoman poto. nalika beban pulih normal. uga bisa diwiwiti kanthi otomatis
8.struktur prasaja lan kurang nganggo bagean. pump iki prasaja ing struktur, instalasi lan pangopènan. medium dikirim dening pump ora ndemek katup pneumatik sing cocog lan tuas kopling lan sapiturute ora kaya pumps jinis liyane, performace bakal mudhun mboko sithik amarga karusakan saka rotor, pindah lan vane etc.
9. bisa ngirim Cairan adhesive (viskositas ngisor 10000 centipoises)
10. pump iki ora perlu lubricant lenga, iku duwe pengaruh kanggo pump. iki minangka ciri pompa iki

Aplikasi:
• Banyu lan banyu limbah
• Industri Keramik
• Rekayasa lumahing
• Karya marmer lan watu
• Pengiriman, lepas pantai
• Industri otomotif
• Konstruksi mesin
• Produksi pigmen
• Industri kertas
• Mining
• Industri cat lan lacquer
• Industri baja
• Industri kimia
• Industri Farmasi
• Kilang
• Pembangkit listrik


3. Ngirim, Ngirim lan Melayani Pompa Diafragma Listrik Plastik


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen

Apa peralatan bisa dipasang ing cuaca panas?
ya wis.

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
ya wis.




Panas Tags: Pompa Diafragma Listrik Plastik, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.