Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diafragma Listrik Kab > Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel
Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel
  • Pompa Diafragma Listrik Stainless SteelPompa Diafragma Listrik Stainless Steel
  • Pompa Diafragma Listrik Stainless SteelPompa Diafragma Listrik Stainless Steel

Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel

Pumps diafragma listrik stainless steel nggabungake kaluwihan pompa diafragma ganda sing dioperasikake kanthi udara kanthi drive listrik sing efisien energi kanggo nyuda konsumsi energi, biaya operasi lan pulsation.Bagian tengah pompa kasebut nggunakake drive listrik tinimbang udara sing dikompress. Bagean tengah diisi udara bertekanan lan dipindhah kanthi mekanis kanthi motor sing nyurung lan narik diafragma saka kiwa menyang tengen. Gerakan bolak-balik iki, meksa materi metu saka siji kamar lan menyang manifold stopkontak, nalika ngisi ruang cairan sing ngelawan liwat manifold inlet. Pangowahan sing lancar ngidini nyuda pulsa ing stopkontak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Nodular Castiron Electric Diaphragm Pump

DBY3 pompa diafragma listrik stainless steel yaiku generasi paling anyar saka pompa diafragma sing dikembangake dening industri pompa Dongkai. Pompa diafragma listrik Dongkai kalebu bahan stainless steel 304 stainless steel lan pompa diafragma listrik bahan stainless steel 316 l, diafragma kanthi teflon F46 tahan karat sing kuat utawa bahan teflon impor, kanggo kabeh jinis cairan korosif, kanthi partikel cairan, viskositas dhuwur, molah malih, flammable, Cairan beracun, iku bisa garang cahya.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diafragma Listrik Nodular Castiron

Maks. aliran: 480LPM
Maks. tekanan kerja: 7 Bar
Ukuran Inlet Cairan: 5in.bsp(f)
Ukuran outlet cairan: 5in.bsp(f)
Dhuwur Sedot Maks (Sedhot Kering pr Nyedhot Basah) 20ft.(6m)
Mxt.Permiyyed Grain:š 9.4mm
Saben aliran reciprocating: 7.6L
Saben kacepetan bolak-balik: 63cpm
Outlet tekanan 0.4Mpa
Daya Motor: 5.5KW

Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular Fitur
Desain poros integral: poros output reducer dipanjangake lan dikentalake, liwat roda eksentrik lan bantalan langsung nyopir poros batang penghubung keel awak pompa, ing tangan siji nyuda mundhut daya, lan ing sisih liya kanthi gampang ngatasi masalah easybreaking saka elektrik tradisional pump diaphragm wheel eccentric (roda eccentric tradisional lan kumparan dipisahake).
Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular Aplikasi
1. Selai kacang, acar, kentang mashed, sosis abang cilik, selai, pulp apel, coklat, lsp.
2. Cat, permen karet lan pigmen.
3. Cairan ketan, kayata adesif lan lem.
4. Macem-macem kothak, porselen, ware bata lan glaze Keramik.
5. Sawise sumur dibor, kumpa sedimen lan grouting.
6. Kabeh jinis limbah.
7. Various emulsions lan pangisi.
8. Kapal tanker minyak lan tongkang ngresiki lan nyedhot limbah ing gudang.
9. Hops, bubuk fermentasi, sirup lan molase.
10. Akumulasi banyu ing tambang, saluran kang, terowongan, pangolahan mineral lan slag.
11. Semen grout, mortir lan macem-macem jinis slurry karet.
12. Kabeh jinis abrasive, etchant, lenga lan lendhut, lenga resik lan ukuran Cairan.


3. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani Pompa Diafragma Listrik Nodular Castiron


4. FAQ

Q1: Apa kemasan produk sampeyan?
Jawaban: Standar ekspor kothak plywood utawa karton kanggo mutusaké miturut produk tartamtu.

Q2: Kepiye babagan kualitas lan layanan perusahaan sampeyan?
Jawaban: We are Produsèn profesional saka pump diaphragm, kanggo kualitas kaslametané, welcome nggunakake lan pengawasan; We are China Great Wall perusahaan sertifikasi sistem kualitas, please aran gratis kanggo nggunakake.

Q3: Apa jenis pompa diafragma sing sampeyan gawé?
Jawaban: Perusahaanku minangka produsen pompa diafragma sing berpengalaman, bahan duwe baja tuang, paduan aluminium, baja tahan karat, polipropilena, plastik fluorine, lapisan teflon; Kaliber pompa diafragma yaiku 1/2 "3/4" 1 "1.5" 2 "2.5" 3 "4", mode daya dipérang dadi pneumatik lan listrik.

Q4: Apa perusahaan sampeyan bisa njamin kerjasama sing sehat?
Jawaban: 1.Perusahaan kita njamin kerjasama jangka panjang sing apik kanthi njamin kualitas produk lan pitulungan saka layanan panampa profesional.
2. Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan kerja sama sing apik karo kanca-kanca ing saindenging jagad. Proses kerjasama ora mung bisnis, nanging uga proses nggawe kanca.

Q5: kapan wektu pangiriman sampeyan?
Jawaban: Umume produk kita ana ing saham, gumantung saka jinis lan jumlahe. Kita bakal ngirim barang sanalika bisa.




Panas Tags: Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.