Pompa Dosing Kab
Piranti Dosing Otomatis
Damper Pulsasi Udara

Apa milih kita?


Pabrik

Perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing desain, pangembangan, riset, produksi lan dodolan pompa metering, set lengkap peralatan dosis

prabotan

Pusat mesin lima sumbu, pusat mesin telung sumbu, alat mesin CNC, bor radial, gilingan, mesin penggilingan, mesin bubut umum, mesin ukiran ...

Aplikasi

Perusahaan industri lan pertambangan, perlindungan lingkungan kutha, petrokimia, panganan, perawatan banyu industri lan banyu sing diresiki, obat-obatan lan industri liyane.

Layanan

Nyedhiyakake para pelanggan kanthi panuntun teknis sing cocog kanggo ketemu instalasi, komisi, lan operasi ing situs

Babagan awake dhewe

Zhejiang dongkai pump technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing desain, pangembangan, riset, produksi lan dodolan pompa Metering, Pompa Dosing, Pompa dosis Solenoid, Pompa metering Hidraulik, Pompa metering Plunger, Pompa Pengukur Diafragma, lsp. Kita bisa nyedhiyakake jaminan kualitas kanggo pelanggan. cepet. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

babagan

Kirim Enquiry

Kanggo pitakon babagan Pompa Pengukur, Pompa Dosing, Pompa dosis Solenoid utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.