Ngarep > Produk > Pompa Dosing Kab > Pompa Metering Diafragma Mekanik > Spring Return Diaphragm Metering Pumps
Spring Return Diaphragm Metering Pumps
  • Spring Return Diaphragm Metering PumpsSpring Return Diaphragm Metering Pumps
  • Spring Return Diaphragm Metering PumpsSpring Return Diaphragm Metering Pumps
  • Spring Return Diaphragm Metering PumpsSpring Return Diaphragm Metering Pumps
  • Spring Return Diaphragm Metering PumpsSpring Return Diaphragm Metering Pumps

Spring Return Diaphragm Metering Pumps

Hot sale High Quality Spring Return Diaphragm Metering Pumps digawe ing China. Pompa Pengukuran Diafragma Spring Return sing Mantap JWM/JCM seri pompa metering diafragma mekanik yaiku pompa jinis musim semi kanthi motor mirco lan reducer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hot sale High Quality Spring Return Diaphragm Metering Pumps digawe ing China

1. Product Pambuka Spring Return Diaphragm Metering Pumps

JCM / JWM serries mechanical diaphragm metering pumps jinis spring pump karo motor mikro lan reducer. Iku desain sing kuwat lan bebas lenga. Daya sing dirating mung 90W, dene tekanan maksimal bisa nganti 10 bar, lan kapasitas maksimal bisa nganti 150lph. Iki minangka pompa pangukuran sing cocog kanggo kabeh aplikasi dosis kimia. Iki digunakake kanthi akeh ing aplikasi perawatan banyu, kayata asam, chroline, sodium hidroksida lan liya-liyane.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Spring Return Diaphragm Metering Pumps

Saben pompa dibangun nganggo motor mikro lan reducer.
Ana akeh pilihan sing kasedhiya kanthi voltase, frekuensi lan kelas insulasi sing beda, dene versi bukti bledosan ora diidini.
Kothak gear pangurangan yaiku sekrup tanpa wates standar lan jinis roda cacing, didhukung bantalan, dilumuri kanthi lengkap ing adus minyak.
Mekanisme kanggo variasi saka dawa stroke iku positif fore-stroke, spring bali jinis, sing dilakokno dening eksentrik; iki ndadekake diaphragm maju (phase discharging) kanggo kabeh dawa stroke, nalika spring ing tension terus-terusan nimbulaké mbalek maneh saka diaphragm (phase nyedhot).
Fitur
* Desain sing kuwat lan prasaja kanthi aliran nganti 150lph;
* Sambungan fleksibel kanggo loro union utawa selang PE;
*Motor bisa nganggo AC utawa DC.
* Bahan sing beda kanggo pilihan bagean sing dibasahi.
Aplikasi
- Cairan dosis ngemot jumlah partikel sing digantung
- Cairan dosis minangka solusi beracun
- aplikasi bukti netes / kenceng udhara dibutuhake
- tekanan dhuwur ora dibutuhake


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Spring Return Diaphragm Metering Pumps


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen

Apa peralatan bisa dipasang ing cuaca panas?
ya wis.

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
ya wis.




Panas Tags: Spring Return Diaphragm Metering Pumps, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.