Ammonia Dosing Pump
  • Ammonia Dosing PumpAmmonia Dosing Pump
  • Ammonia Dosing PumpAmmonia Dosing Pump
  • Ammonia Dosing PumpAmmonia Dosing Pump
  • Ammonia Dosing PumpAmmonia Dosing Pump

Ammonia Dosing Pump

Prinsip kerja Ammonia Dosing Pump: Motor drive worm gear pasangan; liwat mekanisme eksentrik, gerakan Rotary saka motor wis rubah menyang reciprocation saka geser bar. Bar geser reciprocating langsung nyurung diafragma mekanik kanggo nggawe deformasi siklik, supaya bisa nyedhot lan ngeculake medium ....

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Ammonia Dosing Pumps yaiku pompa sing digerakake motor listrik kanthi ujung cairan diafragma mekanik. Prasaja, ekonomi lan kasar, nawakake keluwesan sing apik lan macem-macem ujung cairan sing cocog karo umume bahan kimia. Kanthi omah plastik utawa aluminium tahan korosi, gumantung saka model, drive eksentrik variabel lan penyesuaian stroke. Ammonia Dosing Pump digawe saka papat model pompa dosis, nyakup sawetara aliran sing amba banget (nganti 2.000 l/jam) kanthi rasio kualitas-rega sing apik banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

* Tekanan Output kurang saka 12bar, cocok kanggo aliran cilik. Pangukuran bisa nganti +/-1%
* Bisa Ngangkut medium viskositas dhuwur, cairan korosif lan barang kimia mbebayani
* Segel mati, ora bocor
* Aliran bisa dikontrol liwat nyetel dawa stroke utawa frekuensi motor.
*Suhu sekitar: -10~40
* rega murah, struktur prasaja, pangopènan trep, rasio kinerja-rega luwih

Kapasitas: 12 ~ 2000L / H
Tekanan: 3 ~ 12 BAR
Kacepetan: 36-180 spm
Dawane stroke: 12mm
Nyedhot / discharge: DN15 ~ DN40
Bahan sirah pompa: PVC, PTFE, 304,316
Diafragma: PTFE
Daya Motor: 220V / 380V 0.04/0.06/0.09/0.37/0.55/0.75/1.5KW1400rpm 3 phase 50Hz (liyane kasedhiya)
Digital Controller: kontrol aliran kanthi ngganti frekuensi


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Ing asas apa saka Meirheng misuwur amonia reciprocating pump metering punika push diaphragm reciprocated dening pindah motor-mimpin eccentric.
2. Ammonia Dosing Pump digabungake kaluwihan saka elektromagnetik diaphragm metering pump & mechanical diaphragm metering pump, lan wis nelukake kekirangan meksa kurang, kapasitas cilik & daya dhuwur.
3. Iku struktur Kompak, ora bocor, operasi aman lan gampang kanggo njaga.
4. Pompa metering ammonia sing misuwur iki kanggo deterjen populer ing perawatan banyu, laboratorium, petrokimia, nggawe kertas, lapisan, panganan & minuman, farmasi, lsp.


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



5. FAQ

Q1: Apa jangkoan bisnis sampeyan?
A: Kita nggawe instrumen analisis kualitas banyu lan nyedhiyakake pompa dosis, pompa diafragma, pompa banyu, instrumen tekanan, meter aliran, meter level lan sistem dosis.

Q2: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi, pabrik kita dumunung ing Zhejiang, welcome rawuh Panjenengan.

Q4: Kenapa milih kita?
1. Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman industri ing perawatan banyu.
2. produk kualitas dhuwur lan rega competitive.
3. Kita duwe personel bisnis profesional lan insinyur kanggo menehi pitulungan pilihan jinis lan dhukungan teknis.






Panas Tags: Ammonia Dosing Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.