Pompa Dosing PAC Kab
  • Pompa Dosing PAC KabPompa Dosing PAC Kab
  • Pompa Dosing PAC KabPompa Dosing PAC Kab

Pompa Dosing PAC Kab

Pompa dosis PAC sing kuat lan dipercaya, minangka pompa khusus ing industri, sanajan iki minangka bagean cilik ing sistem dosis, nanging iki dianggep minangka bagean paling penting lan paling penting ing sistem. Pompa dosis PAC kanthi dosis kuantitatif kanggo entuk fungsi dosis sistem. Dadi saiki, luwih akeh Perawatan Limbah mbutuhake pompa dosis PAC kanggo operasi cerdas & integratif. Dirancang kanthi presisi, pompa dosing PAC Dongkai cocog karo standar kualitas sing dhuwur. Pompa dosis PAC kita dipercaya babagan umur sing luwih dawa lan kinerja sing tepat. Bebarengan karo iki, pompa kita ngadeg dhuwur amarga biaya operasi sing murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka PAC Dosing Pump

Pompa dosis PAC umume digunakake kanggo bahan kimia perawatan banyu lan limbah. Kapasitas saka 0 nganti 2000 LPH lan tekanan nganti 3 Kg/Cm2. Pompa dosis PAC iki dirancang kanthi apik kanggo digunakake kanggo kapasitas kurang lan tekanan rendah, duwe diaphragm dilapisi PTFE sing didorong motor. Iku becik kanggo aplikasi tugas terus-terusan lan digunakake sacara ekstensif kanggo nangani cairan korosif.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) PAC Dosing Pump

PAM Dosing pump
* Tekanan Output kurang saka 12bar, cocok kanggo aliran cilik. Pangukuran bisa nganti +/-1%
* Bisa Ngangkut medium viskositas dhuwur, cairan korosif lan barang kimia mbebayani
* Segel mati, ora bocor
* Aliran bisa dikontrol liwat nyetel dawa stroke utawa frekuensi motor.
*Suhu sekitar: -10~40
* rega murah, struktur prasaja, pangopènan trep, rasio kinerja-rega luwih

Kapasitas: 12 ~ 2000L / H
Tekanan: 3 ~ 12 BAR
Kacepetan: 36-180 spm
Dawane stroke: 12mm
Nyedhot / discharge: DN15 ~ DN40
Bahan sirah pompa: PVC, PTFE, 304,316
Diafragma: PTFE
Daya Motor: 220V / 380V 0.04/0.06/0.09/0.37/0.55/0.75/1.5KW1400rpm 3 phase 50Hz (liyane kasedhiya)
Digital Controller: kontrol aliran kanthi ngganti frekuensi
Fitur & Keuntungan
* Desain diafragma sing digerakake mekanik, operasi sing gampang lan kanthi pangopènan sing gampang
* Drive eksentrik sing bisa diganti, ora ana bocor kanthi pangiriman keamanan
* Konstruksi kasar sing dirancang kanggo tahan lingkungan sing angel
* Oil bath lubrication kanggo kabeh komponen drive
* Macem-macem bahan sirah pompa (PVC,PVDF, SS304, SS316 lsp) kanggo nyukupi kabutuhan solusi sing beda
* Kasedhiya karo kontrol manual lan model kontrol digital
Kontrol
* Imbuhan stroke manual
* Digital Controller karo sinyal 4-20mA


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Pompa Dosis PAC


7. FAQ

Q1: Apa jangkoan bisnis sampeyan?
A: Kita nggawe pompa dosis, pompa diafragma, sistem dosis lan liya-liyane.

Q2: Kepiye babagan kualitas manajemen?
A: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing lengkap, kabeh produk kita bakal dipriksa kanthi lengkap dening departemen QC sadurunge dikirim menyang sampeyan. Kita duwe sertifikasi ISO, CE, kita bisa ngirim tes sertifikasi perusahaan kanggo sampeyan.

Q3: Apa sampeyan bisa menehi layanan OEM utawa desain?
A: Ya, kita duwe departemen desain lan alat produksi. Kita bisa nggawe produk OEM miturut syarat sampeyan.

Q4: Apa syarat pembayaran lan wektu pangiriman sampeyan?
A: Kita bisa nampa T/T, Paypal, Western Union, Jaminan Kredit. Umumé, kita bakal ngatur kiriman ing 7 dina sawise nampa pembayaran.

Q5: Kepiye babagan garansi?
A: garansi 12 wulan.




Panas Tags: PAC Dosing Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.