Pompa Dosis Otomatis Amonia
  • Pompa Dosis Otomatis AmoniaPompa Dosis Otomatis Amonia
  • Pompa Dosis Otomatis AmoniaPompa Dosis Otomatis Amonia
  • Pompa Dosis Otomatis AmoniaPompa Dosis Otomatis Amonia
  • Pompa Dosis Otomatis AmoniaPompa Dosis Otomatis Amonia

Pompa Dosis Otomatis Amonia

Ammonia Automatic Dosing Pump, sing ngasilake pompa pamindhahan positif, nyedhiyakake akurasi pangukuran sing paling apik. Dheweke nyetel standar kanggo safety, linuwih lan efisiensi, utamane nalika ngompa cairan superkritis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Saben Pompa Dosis Otomatis Ammonia sing digawe dening dongkai dirancang kanthi kekuwatan tartamtu: Apa kabutuhan sampeyan kalebu efisiensi energi, biaya pangopènan sing murah, utawa umur layanan sing dawa banget kanggo diafragma. Utawa mbok menawa sampeyan nggoleki model pompa pangukuran sing bisa nangani cairan superkritis lan gas cair, utawa sing nyukupi syarat lan panjaluk paling dhuwur saka Ammonia.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kapasitas: saka 5,5 nganti 1200 L / h
Max tekanan: 20 bar
Standar: PVC pump casing, 380v, 50hz motor
Standar opsional: SS304, 316, PTFE Pump casing
420V, 220V, 110V Tegangan
Motor EX, Motor Frekuensi Variabel


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Pengukuran Dosis Akurat & Canggih
Pilihan Output Tetep & Variabel
Bukti Bocor ing Alam
Desain Kompak, Kokoh & Awet
Konsumsi Daya Sedheng
Efisiensi Dhuwur
Mlaku Tanpa Suara
Sakbenere Maintenance Free
Ing Versatility dibangun kanggo cocog karo sembarang Cairan
Tahan Abrasion lan Tahan Karat
Value for Money lan akeh liyane


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



5. FAQ

Q1: Apa jangkoan bisnis sampeyan?
A: Kita nggawe instrumen analisis kualitas banyu lan nyedhiyakake pompa dosis, pompa diafragma, pompa banyu, instrumen tekanan, meter aliran, meter level lan sistem dosis.

Q2: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi, pabrik kita dumunung ing Zhejiang, welcome rawuh Panjenengan.

Q4: Kenapa milih kita?
1. Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman industri ing perawatan banyu.
2. produk kualitas dhuwur lan rega competitive.
3. Kita duwe personel bisnis profesional lan insinyur kanggo menehi pitulungan pilihan jinis lan dhukungan teknis.






Panas Tags: Pompa Dosis Otomatis Amonia, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.