Pompa Pengukur Kimia
  • Pompa Pengukur KimiaPompa Pengukur Kimia
  • Pompa Pengukur KimiaPompa Pengukur Kimia

Pompa Pengukur Kimia

Pompa Pengukur Kimia minangka piranti dosis kimia pamindahan positif kanthi kemampuan kanggo macem-macem kapasitas kanthi manual utawa kanthi otomatis miturut kahanan proses. Kira-kira 90% saka kabeh pompa sing didol yaiku pompa transfer, sing dirancang kanggo mindhah cairan saka titik A menyang titik B. Nanging Pompa Pengukur Kimia minangka pompa khusus: Iki dirancang kanggo injeksi bahan kimia, asam, basa, korosif utawa injeksi presisi. cairan kenthel lan slurries.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

Kanggo dosis asam sulfat sing aman lan akurat, kita nggunakake bahan PVDF kanggo sirah pompa dosing asam sulfat. Kepala pompa PVDF lan membran PTFE lengkap banget awet lan mesthekake yen pompa dosing asam sulfat bisa nindakake tugas kanthi bener lan suwe. Pompa dosis asam sulfat iki uga kasedhiya minangka pompa dosis sing bisa dikontrol proporsional (4-20 mA, Volt, Pulse) lan minangka pompa dosis Aliran Tinggi nganti 2000 liter saben jam ing 3bar. Dongkai Chemical Metering Pump duwe desain kasar kanggo tantangan sing paling angel. Pompa Pengukur Kimia kita duwe konstruksi aluminium kasar sing dirancang khusus kanggo nangani aplikasi output sing luwih dhuwur ing lingkungan sing angel. Pompa Pengukur Kimia minangka pilihan sing tepat nalika milih pompa kanggo aplikasi perawatan banyu, kayata koagulasi lan flokulasi. Kanthi nggabungake drive industri tugas abot kanthi desain paling canggih, Pompa Pengukur Kimia nawakake diafragma sing digerakake kanthi mekanik sing nyedhiyakake output lancar kanthi potensial suda kanggo sistem kejut lan kontaminasi minyak hidrolik. Kontrol kacepetan eksternal lan pengikat baja tahan karat nggawe pompa listrik iki sampurna kanggo aplikasi perawatan banyu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

bahan saka kepala pompa

PVC; PVDF; SS304, SS316

Tekanan

3-12 Bar

alur

12-2000L/H

Diafragma

PTFE diafragma

daya

380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.

Aplikasi

Pangolahan Kimia


Fitur standar
Tingkat aliran dhuwur nganti 2000 Liter / jam.
Cairan diafragma sing digerakake kanthi mekanis ngilangi watesan aliran
Omah metalik sing tahan lama, dirancang kanggo tahan lingkungan sing angel
Motor efisiensi dhuwur nyilikake akumulasi panas
Kinerja aliran rendah sing dipercaya minangka asil katup mriksa kinerja dhuwur kanthi kursi mesin
Imbuhan stroke presisi bisa dilakokno nalika pompa mlaku utawa mandheg
Kisaran Suhu Cairan – 14° nganti 122° F (-14° nganti 50° C)
Lapisan kalebu epoksi 2 bagean
Fitur opsional
klep safety
Katup tekanan bali
Pulsation dampeners
Katup degassing
Repair & pangopènan preventif kit
Kolom kalibrasi

rincian liyane
Pompa Pengukur Kimia sing digunakake ing Pangolahan Kimia, pompa kasebut nduweni spesifikasi ing ngisor iki:

Motor didorong kanthi diafragma sing disambung kanthi mekanik
Akurasi steady state nganti ± 2%
Akurasi ing pangulangan ± 3 %
Cocog kanggo tugas terus-terusan
Susunan kontrol stroke mikrometrik sing akurat
Lubrication jinis splash ing kothak gear
Nyedhot negatif nganti maksimal 1,5 M
Pangaturan kapasitas otomatis kanthi referensi kanggo paramèter proses (opsional)


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


4. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?
Kurang luwih 10 taun.

Kepiye carane aku bisa dadi agen sampeyan ing negaraku?
Sampeyan bakul pump, Advertisement taunan ora cendhak ing 500000 dolar AS.

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?
Spare parts mbutuhake biaya.



Panas Tags: Pompa Pengukur Kimia, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.