Pompa Dosing PAM Kab
  • Pompa Dosing PAM KabPompa Dosing PAM Kab
  • Pompa Dosing PAM KabPompa Dosing PAM Kab

Pompa Dosing PAM Kab

Pompa Dosing PAM ngirim cairan lan nyedhiyakake dispensing kanthi jumlah sing tepat. Volume pas gumantung saka rotasi, wektu, utawa (kanggo pompa reciprocating) stroke. Macem-macem teknologi pompa bisa digunakake minangka pompa dosis - saben jinis duwe kaluwihan tartamtu, sing bisa digunakake kanggo aplikasi kasebut. Pompa Dosing PAM dudu jinis pompa individu, nanging nuduhake fungsi kanggo dispensing cairan sing tepat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka PAM Dosing Pump

Pumps PAM Dosing minangka salah sawijining jinis pompa Diaphragm, mindhah cairan liwat membran elastis sing disambungake menyang ruang pengantar. Yen tekanan negatif ditindakake ing membran, pompa dosis diafragma nyedot medium menyang kamar pompa; kanthi tekanan positif, cairan kasebut dikirim. Kaya pompa piston, jumlah dosis ditemtokake dening jumlah stroke.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Dosing PAM

PAM Dosing pump
* Tekanan Output kurang saka 12bar, cocok kanggo aliran cilik. Pangukuran bisa nganti +/-1%
* Bisa Ngangkut medium viskositas dhuwur, cairan korosif lan barang kimia mbebayani
* Segel mati, ora bocor
* Aliran bisa dikontrol liwat nyetel dawa stroke utawa frekuensi motor.
*Suhu sekitar: -10~40
* rega murah, struktur prasaja, pangopènan trep, rasio kinerja-rega luwih

Kapasitas: 12 ~ 2000L / H
Tekanan: 3 ~ 12 BAR
Kacepetan: 36-180 spm
Dawane stroke: 12mm
Nyedhot / discharge: DN15 ~ DN40
Bahan sirah pompa: PVC, PTFE, 304,316
Diafragma: PTFE
Daya Motor: 220V / 380V 0.04/0.06/0.09/0.37/0.55/0.75/1.5KW1400rpm 3 phase 50Hz (liyane kasedhiya)
Digital Controller: kontrol aliran kanthi ngganti frekuensi
Fitur & Keuntungan saka PAM Dosing Pump
* Desain diafragma sing digerakake mekanik, operasi sing gampang lan kanthi pangopènan sing gampang
* Drive eksentrik sing bisa diganti, ora ana bocor kanthi pangiriman keamanan
* Konstruksi kasar sing dirancang kanggo tahan lingkungan sing angel
* Oil bath lubrication kanggo kabeh komponen drive
* Macem-macem bahan sirah pompa (PVC,PVDF, SS304, SS316 lsp) kanggo nyukupi kabutuhan solusi sing beda
* Kasedhiya karo kontrol manual lan model kontrol digital
Kontrol
* Imbuhan stroke manual
* Digital Controller karo sinyal 4-20mA


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Pompa Dosis PAM


7. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi conto nanging kudu dibayar

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: TT, LC. lsp....




Panas Tags: Pompa Dosing PAM, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.