Ngarep > Produk > Pompa Dosing Kab > Pompa Pengukur Plunger

Pompa Pengukur Plunger Produsen

Jantung ujung cairan ing pompa metering plunger yaiku plunger tahan dhuwur sing digawe saka baja tahan karat sing dilapisi. Sanalika plunger dipindhah menyang sirah dosis, tutup nyedhot nutup lan bahan kimia feed mili metu saka sirah dosis liwat katup discharge. Nalika plunger obah ing arah ngelawan, tutup discharge ditutup amarga tekanan negatif ing sirah dosis. Bahan kimia feed seger mili liwat katup nyedhot menyang sirah dosis.
Pompa metering plunger Dongkai bisa ditemokake ing produksi minyak lan gas (onshore/offshore), kilang, industri kimia / petrokimia, industri farmasi, kosmetik lan produksi pangan, lan minangka pompa botol ing industri kemasan. Ora bisa nemokake industri sampeyan? Hubungi kita lan kita bakal nemokake pompa sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.
View as  
 
<1>
Apa sampeyan pengin Pompa Pengukur Plunger digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Pompa Pengukur Plunger Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Pompa Pengukur Plunger, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.