Ngarep > Produk > Pompa Diafragma Kab > Pompa Diafragma Listrik Kab > Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular
Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular
  • Pompa Diafragma Listrik Castiron NodularPompa Diafragma Listrik Castiron Nodular
  • Pompa Diafragma Listrik Castiron NodularPompa Diafragma Listrik Castiron Nodular

Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular

Nodular castiron Electric pump diaphragm kanggo domestik saiki salah siji saka pump kimia paling novel, struktur prasaja, ndandani trep, stabilitas Cairan, geter cilik, swara kurang, kapasitas poto-priming kuwat, transmisi dhuwur Cairan viskositas, pump poto-priming, pump submersible, pump tameng, pump slurry lan pump impurity ngaturaken machinery saka akeh kaluwihan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Nodular Castiron Electric Diaphragm Pump

Nodular castiron Electric pump diaphragm punika jinis anyar saka pump, ing taun anyar, amarga kemajuan temonan wis digawe ing materi diaphragm, ana negara industri akeh internasional wis diadopsi jinis pump iki, ngganti bagean pump centrifugal, meneng. pump, kanggo aplikasi ing petrokimia, keramik, metalurgi lan industri liyane.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Diafragma Listrik Nodular Castiron

Maks. aliran: 480LPM
Maks. tekanan kerja: 7 Bar
Ukuran Inlet Cairan: 5in.bsp(f)
Ukuran outlet cairan: 5in.bsp(f)
Dhuwur nyedhot Maks (Nyedhot garing pr nyedhot udan) 20ft.(6m)
Mxt.Permiyyed Grain:š 9.4mm
Saben aliran reciprocating: 7.6L
Saben kacepetan bolak-balik: 63cpm
Outlet tekanan 0.4Mpa
Daya Motor: 5.5KW

Nodular Castiron Electric Diaphragm Pump Fitur
1, ora perlu pengalihan banyu irigasi, kapasitas self-priming luwih saka 7 meter.
2, Liwat kinerja apik, ing ngisor iki 1 0 mm ing diameteripun saka partikel, lendhut, etc kabeh bisa gampang pass.
3, Amarga diaphragm punika medium lan transmisi bagean machinery kapisah, supaya media ora bakal bocor metu. Ora ana segel poros lan pompa dhewe, ngluwihi umur layanan. Miturut media sing beda-beda, diafragma bisa dipérang dadi karet kloroprena, karet fluorine, karet butadiene nitrile, lan liya-liyane, bisa nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda.
4 Motor bisa dipérang dadi jinis umum lan jinis bledosan-bukti rong jinis.

Aplikasi Pompa Diafragma Listrik Nodular Castiron
Cat, cat, lem, lem,
Kabeh jinis ubin, porselen, bata, lan lumpur keramik
Kabeh jinis abrasive, etch, cleaning dirties lenga
Kabeh jinis cairan sing beracun, gampang kobong, molah malih
Kabeh jinis limbah, grout semen lan mortir
Kabeh jinis asam kuwat, alkali kuat, cairan korosif sing kuwat
Macem-macem slurry kenthel, emulsi, macem-macem kosmetik salep


3. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani Pompa Diafragma Listrik Nodular Castiron


4. FAQ

Q: Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: 1. Iku bab 7 apa dina yen produk ing saham.
2. Yen produk metu saka Simpenan, iku 15-25 apa dina.

P: Apa sampeyan bisa menehi conto?
A: Ya, mesthi. Kita bisa ngirim siji sampel sadurunge kita mudhun pembayaran, nanging rega f pump sampel lan biaya barang wis paied dening sisih.

P: Kepiye solusi masalah produk?
A: Yen sampeyan ora bisa ngatasi masalah ing lokal, please send produk kanggo kita, kita bakal ndandani, banjur bali menyang sampeyan.




Panas Tags: Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.