Y-saringan
  • Y-saringanY-saringan

Y-saringan

Saringan Y, kadhangkala disebut saringan wye, dirancang kanggo mbusak barang padhet lan partikel liyane saka cairan kanthi mekanis. Iki minangka komponen penting ing pirang-pirang aplikasi kontrol cairan kanggo mesthekake ora ana komponen hilir sing kena pengaruh partikel ing cairan kasebut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Y-strainer

Minangka jeneng kasebut, saringan Y wujude kaya “Y lan digunakake kanggo nyaring, utawa nyaring, partikel saka uap, gas utawa cairan. Proses straining mekanik iki bisa ditindakake liwat unsur panyaring sing kasusun saka bolong, logam berlubang, utawa unsur penyaring kawat baji. Jenis unsur straining sing paling umum yaiku wire mesh. Sawetara uga kalebu â € œblow-off klep sing nggawe proses reresik luwih gampang ing aplikasi karo ndamu rereget luwih substansial. Saringan dhewe duwe desain kompak, berbentuk Y. Wangun Y nduweni karakteristik aliran sing luwih apik tinimbang saringan berbentuk T, amarga cairan kasebut mili liwat saringan kanthi owah-owahan arah sing kurang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Y-strainer

Napa Gunakake Saringan Y?
Umumé, saringan Y kritis ing ngendi wae cairan sing resik dibutuhake. Nalika cairan sing resik bisa mbantu ngoptimalake keandalan lan umur sistem mekanik apa wae, nanging penting banget karo katup solenoid. Iki amarga katup solenoid sensitif banget marang rereget lan mung bisa mlaku kanthi cairan utawa hawa sing resik. Yen ana barang padhet sing mlebu aliran kasebut, bisa ngganggu lan malah ngrusak kabeh sistem. Mulane, saringan Y minangka komponen tambahan sing apik. Saliyane nglindhungi kinerja katup solenoid, uga mbantu nglindhungi jinis peralatan mekanik liyane, kalebu:
Pompa
Turbin
Semprotan nozzles
Penukar panas
Kondensor
Perangkap uap
Meter

Aplikasi Y-Saringan
Industri sing paling apik digunakake saringan y yaiku industri sing mbutuhake perlindungan terus-terusan saka lebu. Panggunaan sing paling umum kanggo saringan y yaiku ing aplikasi uap. Amarga bentuke, saringan y ora duwe masalah nangani tekanan dhuwur sing bisa ditindakake dening aplikasi uap.
Saringan Y asring digunakake ing aplikasi cairan. Wedhi lan kerikil minangka rong jinis lebu sing umume mbebayani kanggo aplikasi cair. Nalika digabungake karo aplikasi nangani banyu, y strainers bantuan ing pangayoman saka peralatan sing bakal rusak utawa clogged dening macem-macem partikel bayangan.
Amarga macem-macem industri lan aplikasi ing ngendi saringan y bisa digunakake, bahan lan kustomisasi saringan kasebut kudu ditindakake miturut kasus.


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Y-strainer


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Y-strainer, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.