Ngarep > Produk > Aksesoris Pompa Pangukuran > Damper jinis kandung kemih
Damper jinis kandung kemih
  • Damper jinis kandung kemihDamper jinis kandung kemih

Damper jinis kandung kemih

Damper jinis kandung kemih bisa dianggep minangka dampener sing paling tradisional lan nyebar, amarga menehi kinerja sing apik lan diprodhuksi ing macem-macem ukuran lan bahan bangunan. Competitive ing rega, iku uga gampang kanggo nginstal. Iki dituduhake khusus kanggo cairan sing resik tanpa barang padhet sing digantung lan viskositas sing sithik. Bisa diatur kanthi manual lan biasane dipasang bebarengan karo katup tekanan mburi kanggo njamin tekanan sing bener saka kamar udara sing ana hubungane karo tekanan kerja pompa, amarga perakitan iki banget. umum ing diaphragm utawa piston metering pumps.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka nguyuh-jinis Damper

Bahan damper tipe kandung kemih Standar (cangkang) yaiku Stainless Steel 316/316L, Polypropylene utawa Polyvinylchloride (PVC). Badan kapal ing bahan liyane kayata Carbon Steel, Alloy 20, Hastelloy C, Duplex Stainless Steel, Titanium, Monel, AL6XN lan PVDF (Kynar & reg;) uga kasedhiya.
Bahan kandung kemih standar diwenehake ing Nitrile (Buna-N), EPDM, Viton (B), Viton (GF), EPDM Peroxide-Cured, Neoprene, Epichlorohydrin, Hypalon lan Butyl rubber.
Desain kasedhiya ing rating tekanan nganti 1,380 BarG (20,000 PSIG).
Sambungan screw utawa flanged lan pilihan porting siji, kembar utawa kaping kasedhiya. Ewonan damper sing dipasang ing saindenging jagad iki menehi kesaksian babagan efektifitas konsep desain sing prasaja iki kanggo nyepetake aliran saka pompa bolak-balik.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Damper tipe kandung kemih

Kaluwihan Damper jinis nguyuh
Tingkat efisiensi dhuwur.
Bisa diprodhuksi ing macem-macem bahan.
Rega sing kompetitif.
Macem-macem model lan ukuran.
Penyesuaian tekanan kerja sing berlebihan mbatesi efisiensi, nanging ora nyebabake masalah liyane.

Kakurangan
Penyetelan manual tekanan kerja.
Biasane mbutuhake panggunaan aksesoris liyane kayata katup tekanan mburi kanggo ngindhari variasi tekanan ing sistem.
Sensitif kanggo anané barang padhet sing digantung amarga bisa pecah saka kandung kemih lan uga bisa alangan ing katup tekanan mburi.
Ora cocok utawa ora efektif kanggo cairan kenthel.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Damper Tipe Kandung Kemih


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Damper jinis kandung kemih, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.