Ngarep > Produk > Aksesoris Pompa Pangukuran > Damper Pulsasi Udara
Damper Pulsasi Udara
  • Damper Pulsasi UdaraDamper Pulsasi Udara

Damper Pulsasi Udara

Air Pulsation Damper: Iki minangka wadhah kosong kanthi pengukur tekanan ing sisih ndhuwur. Kerjane dening udhara ing kamar damper. Nalika udhara ing damper dissovled menyang cairan, efisiensi damper bakal suda. Dianjurake kanggo saluran cairan metu saka damper. Ukuran damper pulsasi udara kudu 26 kaping saben kapasitas stroke pompa metering paling ora.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Air Pulsation Damper

Peredam Pulsasi Udara yaiku prau tekanan cairan sing bakal nyuda mburu impuls obat cair sing dibuwang saka pompa metering. Umume ana telung jinis peredam pulsasi: Damper Pulsasi Udara, Damper Pulsasi Diaphram, Damper Pulsasi Kandung Kemih. Pulsasi sing disebabake dening pompa pangukuran bisa dikurangi kanthi efektif nganti 95% kanthi ukuran damper sing cocog dipasang ing sistem pompa.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Damper Pulsasi Udara

Prinsip
1. Non obah jinis part: medium ngalangi digunakake kanggo nyegat adi langsung kanggo entuk efek buffering meksa pulsation utawa aliran pulsation. Damper pulsasi iki cocok kanggo aplikasi pulsasi.
Migunakake: ngilangi geter pipa; nyuda pulsasi tekanan; nyuda aliran ngambang; nglindhungi instrumen lan peralatan hilir; dipasang ing mburi ngarep pump, nambah efficiency volume pump lan nambah daya output.

Tingkat eliminasi pulsa:
Miturut aplikasi praktis sing beda saka pelanggan, tingkat eliminasi pulsa bisa luwih saka 99,9%, yaiku, pulsa sisa bisa dikontrol ing 0,1%. Contone, dianjurake kanggo ngontrol pulsasi tekanan residual ing 3% kanggo ngilangi getaran pipa lan ing 0,75% kanggo njamin akurasi flowmeter vortex.

Spesifikasi Air Pulsation Damper


Limit aplikasi:
Air Pulsation damper minangka jinis prau tekanan. Amarga watesan materi, teknologi manufaktur lan aplikasi praktis, damper pulsasi umume nandhang tekanan udakara 500kg / cm2 (bisa luwih dhuwur kanggo aplikasi khusus), lan tahan suhu kira-kira 60 ℃.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Damper Pulsasi Udara


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Air Pulsation Damper, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.