Ngarep > Produk > Aksesoris Pompa Pangukuran > Metering Pump Priksa Valve
Metering Pump Priksa Valve
  • Metering Pump Priksa ValveMetering Pump Priksa Valve
  • Metering Pump Priksa ValveMetering Pump Priksa Valve
  • Metering Pump Priksa ValveMetering Pump Priksa Valve
  • Metering Pump Priksa ValveMetering Pump Priksa Valve

Metering Pump Priksa Valve

Produk Metering Pump Check Valve diakoni lan dipuji dening para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas apik lan reputasi apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


China High Quality Metering Pump Check Valve Produsen lan Supplier

1. Product Pambuka Metering Pump Priksa Valve

katup mriksa, katup mriksa PVC, katup pamriksa, katup pompa metering


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Katup Priksa Pompa Pengukur


3. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Katup Priksa Pompa Metering

Pangiriman:
GRATIS Pengiriman Internasional Ekonomi | Deleng rincian
Pangiriman barang internasional bisa uga tundhuk pangolahan adat lan biaya tambahan.

Pangiriman:
Item iki duwe wektu penanganan sing luwih dawa lan perkiraan pangiriman luwih saka 11 dina kerja.
Mangga ngidini wektu tambahan yen pangiriman internasional tundhuk proses adat.

Spesifik item
kahanan:
Anyar: Barang anyar, ora digunakake, ora dibukak, ora rusak ing kondisi kemasan asline

Merk:
Ora bermerek



4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Metering Pump Check Valve, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.