Ngarep > Produk > Aksesoris Pompa Pangukuran > Damper Pulsasi Diafragma
Damper Pulsasi Diafragma
  • Damper Pulsasi DiafragmaDamper Pulsasi Diafragma
  • Damper Pulsasi DiafragmaDamper Pulsasi Diafragma

Damper Pulsasi Diafragma

Pabrik Damper Pulsasi Diafragma kualitas China. Diaphragm Pulsation Damper: Ngandhut komposit PTFE diaphragm sing misahake gas inert pressurized (udhara utawa nitrogen) saka Cairan pompa. Ukuran damper pulsasi diafragma kudu kaping 10 saben kapasitas stroke pompa pangukuran paling sethithik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik Damper Pulsasi Diafragma kualitas China

1. Product Pambuka Diaphragm Pulsation Damper

Diaphragm Pulsation Damper karo diafragma PTFE, dirancang khusus kanggo ngilangi pulsasi ing aplikasi sistem pangukuran. Unit nggunakake kontrol udara otomatis sing nggunakake sumber udara kompres sing ana ing sistem pangukuran kanggo ngisi daya. Nalika tekanan garis fluida mundhak, pangisian udara ing dampener mundhak supaya cocog. Nalika meksa baris mudhun, dampener bleeds mati daya, tetep dampener daya optimal kanggo efek dampening maksimum.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Damper Pulsasi Diafragma

Kaluwihan
1. Kemampuan kanggo nyilikake pulsations, geter, lan palu banyu tegese komponen iki menehi pangayoman banget lan aliran sistem Gamelan.
2. Perlindhungan pipa, meter, klep lan instrumentasi saka pulsation lan geter
3. Digunakake bebarengan karo tutup meksa bali bisa nggawe fluktuasi meksa cedhak nol.
4. Watesan mundhak meksa ngrusak disebabake pump wiwitan lan mati-mudhun.
5. Nyegah saka foaming lan splashing
6. Ngidini maca sing luwih akurat nalika ngompa liwat meter aliran massa & instrumen liyane

Limit aplikasi:
Ing sistem pangukuran, aliran konstan biasane dibutuhake. Damper penting kanggo nyuda fluktuasi aliran kanggo mesthekake kontrol proses lan campuran. Ing pipo tekanan pulsation bakal goyangake piping lan dampening pulsa nyegah lemes lan sambungan gagal. Umume ngilangi pulsasi nyuda panggunaan energi kanggo ngirim cairan liwat jarak.


3. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Damper Pulsasi Diafragma


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Diaphragm Pulsation Damper, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.