Sistem Dosing PAM
  • Sistem Dosing PAMSistem Dosing PAM

Sistem Dosing PAM

Sistem Dosing PAM minangka peralatan dandanan polimer lan dosis sing terus-terusan. Peralatan kasebut bisa nyampur polimer kanthi efisiensi dhuwur, banjur polimer sing diaktifake homogen bisa siap kanggo perawatan luwih lanjut. Digunakake kanthi akeh minangka peralatan pendukung saka peralatan dewatering endhot ing banyu limbah kotamadya, penyembelihan, pabrik kimia lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Sistem Dosing PAM

Desain modular Sistem Dosing PAM Dongkai wis diinstal sadurunge dikirim, mbebasake pelanggan saka instalasi sing larang lan ngidini operasi langsung metu saka kothak. Sistem kasebut kanthi otomatis ngatur lan nyetel operasi kanthi otomatis adhedhasar pangukuran sing ditampa saka sensor lan menehi tandha yen ana gangguan (kayata hawa asupan sing sithik).


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Sistem Dosing PAM

Fitur Sistem Dosing PAM:
1. Terus-terusan nggunakake 3-slot desain terpadu, gampang kanggo operate lan njaga, biaya total kurang saka kepemilikan
2. Gunakake wêdakakêna utawa Cairan (opsional) desain pindho-panganan kanggo nyukupi kabutuhan beda. Fungsi distribusi proporsional bisa nyiyapake konsentrasi cairan miturut syarat
3. Nduwe konsentrasi seragam lan moderat kanggo nyuda aglomerasi sing disebabake dening dispensing manual sing ora bener. Bisa ngindhari pipa utawa pompa sing macet, biaya pangopènan sing ora perlu lan biaya bubuk
4. Desain cerdas saka piranti pangiriman lan pre-wetting kanthi tliti dhuwur kanggo spekulasi garing ngindhari caking
5. Nalika tingkat bubuk garing ing hopper kurang, swara dipancarake, lan sinyal weker cahya ngelingake operator kanggo nambah materi.

Kaluwihan Layanan Sawise Sales
Wangsulan pas wektune kanggo informasi
Pangiriman spare parts
Pandhuan instalasi lan commissioning
Latihan lan Reproduksi Operasi

Kontrol kualitas
ITP
Inspeksi bahan mentah
Inspeksi Cutting lan Forming
Inspeksi welding
Tes ketebalan cat
Tes kinerja produk
Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Aplikasi
â–  Apparatus ditrapake kanggo nyiyapake lan dosis flocculant organik polimer (polyacrylamide, PAM), pangguna mung kudu langsung dosis bubuk obat garing menyang silo peralatan, sing ndadekake bisa mujudake pakan, pembubaran, curing kanthi otomatis, panyimpenan, dosis ing cara metering, etc.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Sistem Dosing PAM


4. FAQ

Q1: Apa jenis perusahaan sampeyan?
A1: Kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Uga kita duwe salesman internasional profesional sing menehi layanan paling apik. Sembarang pitakonan bakal mangsuli ing 24 jam.

Q2: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A2: Pabrik kita dumunung ing sanmen county, Taizhou kutha Zhejiang China. Sampeyan bisa mabur menyang bandara ningbo, lan kita bisa njupuk sampeyan ing kana.

Q4: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A4: Sawise rega dikonfirmasi, sampeyan bisa njaluk sampel. Biasane njupuk watara 1-5days ngatur sampel. Biaya sampel bali nalika sampeyan nggawe pesenan.

Q5: Apa wektu timbal sampeyan?
A5: 3-30 dina nglawan pesenan lan simpenan resmi.




Panas Tags: Sistem Dosis PAM, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.