Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Polimer > Piranti Dosing PAM-bukti bledosan
Piranti Dosing PAM-bukti bledosan
  • Piranti Dosing PAM-bukti bledosanPiranti Dosing PAM-bukti bledosan

Piranti Dosing PAM-bukti bledosan

Grosir Piranti Dosing PAM sing tahan bledosan rega murah digawe ing China!* Piranti dosis PAM sing tahan bledosan minangka piranti larut lan dosis kanthi otomatis.
* Awak piranti dumadi saka mesin dhewe, sistem pipa, sistem otomatis, lan struktur baja.
* Peralatan kudu diselehake ing njero ruangan kanggo nyuda udan lan srengenge.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Grosir Piranti Dosing PAM sing tahan ledakan rega murah digawe ing China!

1. Product Pambuka Explosion-bukti PAM Dosing Piranti

Piranti persiapan flokulasi otomatis seri PY Fitur: Pambuka teknologi majeng manca, pangolahan profesional lan manufaktur tliti.
Mode operasi kanthi otomatis-nyimpen wektu, ngirit tenaga kerja, operasi sing gampang lan manajemen sing trep.
Komponen inti sing diimpor - jaminan kualitas dhuwur
Akurat lan luwes dipakani mode-macem-macem konsentrasi bisa disiapake ing bakal
Self-diagnosis fungsi, fault alarm output
Tahan karat sing apik digawe saka baja tahan karat sing berkualitas tinggi. Struktur kompak, fungsi lengkap lan gampang instalasi-anggere banyu lan listrik disambungake menyang situs peralatan.
Dhukungan teknis sing kuat kanggo nyukupi macem-macem syarat pangguna. Layanan sawise-sales sampurna kanggo ngatasi kuwatir pangguna.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Dosing PAM sing tahan ledakan

Komposisi dhasar:
Unit persiapan flokulasi sing kasusun saka kothak persiapan, kothak curing lan kothak panyimpenan obat
Set unit inlet banyu sing kasusun saka katup elektromagnetik (inlet), sensor aliran banyu (inlet), pengukur tekanan, flowmeter lan kolektor rereget. Rong set unit pengaduk stainless steel listrik (motor perlambatan SEW opsional)
Unit dosis wêdakakêna garing sing kasusun saka tong wêdakakêna garing lan feeder sing akurat
Piranti wetting lan diluting bubuk garing
Sawijining piranti deteksi otomatis tingkat cair lan piranti weker Sawijining piranti deteksi tingkat bahan bubuk garing
A pesawat otomatis dadi panas wêdakakêna garing dehumidifying piranti
Sakumpulan kabinèt kontrol layar tutul PLC + kanggo ngontrol operasi otomatis lengkap kabeh sistem (Siemens)

Jenis agen sing ditrapake:
Polyaluminium chloride (PAC), polyacrylamide (PAM), calcium hydrate (Ca(OH)2), susu jeruk, aluminium sulfat, karbon aktif, lsp.

Bidang aplikasi:
Utawa perawatan flokulasi banyu limbah industri kotamadya. Proses penghapusan fosfor lan nitrogen kimia kanggo limbah Perawatan Flokulasi ing proses dewatering sludge
Ngombé perawatan purifikasi banyu
Pengolahan banyu limbah ing industri kimia, kertas lan metalurgi

Konfigurasi standar:
Sistem kontrol otomatis PLC
Piranti pendeteksi tingkat bahan bubuk garing
Piranti dosis sing tepat bubuk garing
Sistem ngawasi aliran banyu otomatis
Piranti pemanas sing tahan kelembapan
Piranti pengaduk stainless steel
Sistem tampilan operasi layar tutul

Aksesoris opsional:
Sistem pakan vakum otomatis
Pompa sekrup dosis
flowmeter elektromagnetik


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Piranti Dosing PAM sing tahan bledosan


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Explosion-proof PAM Dosing Device, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.