Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Polimer > Preparation Auto Flocculant
Preparation Auto Flocculant
  • Preparation Auto FlocculantPreparation Auto Flocculant

Preparation Auto Flocculant

Preparation Auto Flocculant kanggo preparation polimer Cairan utawa bubuk, dirancang kanggo homogeneity ing konsentrasi flocculant Desain Optimized kanggo mesthekake polimer liwat proses mateng nggunakake footprint paling cilik Auto Flocculant Preparation minangka unit kompak sing kanthi otomatis feed proses, yen perlu, nggunakake ultrasonik diatur. ngalih tingkat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka saka Auto Flocculant Preparation

Dongkai Auto Flocculant Preparation digunakake kanggo dosis flocculant bubuk Cairan. Bisa digunakake kanthi akeh ing aplikasi perawatan banyu ing banyu limbah, pembuatan kertas, kimia, petrokimia lan industri pangolahan mineral.
Sistem aliran terus-terusan telung kamar kanthi panel kontrol, feeder bubuk, pompa metering diafragma, mixer lan agitator kabeh digabungake ing siji solusi.
Kamar pembubaran, kamar mateng lan kamar panyimpenan dirancang kanggo lingkungan perawatan banyu tugas abot lan digawe saka polipropilena kanthi sekrup dosis stainless steel kanggo ketahanan korosi sing apik.
Kontrol intuisi ngidini pangguna kanthi gampang kalibrasi unit dosis bubuk lan pompa konsentrasi, lan ngatur pangaturan bahan kanthi regulator kacepetan sing tepat. Ing wektu sing padha, probe tingkat konduktivitas ngelingake operator tingkat dhuwur, kurang lan kritis liwat lampu peringatan darurat.


2.Produk Parameter (Spesifikasi) saka Auto Flocculant Preparation


Fitur Preparation Auto Flocculant
Saben kamar dilengkapi tutup inspeksi sing aman lan katup kosong
Entri konsentrasi pelarut sing dipandu pangguna
Transmisi produk minimal
Kontroler PLC logika sing bisa diprogram
Kabinet kontrol kanggo kontrol otomatis kabeh sistem
Versi panel kontrol otomatis opsional kanggo nambah polimer kanthi proporsi
Versi karo kothak prapatan kasedhiya ing request

Aplikasi:
Operasi pertambangan bawah tanah/permukaan
Pabrik proses lan industri
Produksi baja
Karya pengolahan air limbah
Tanduran banyu ngombe

keuntungan:
Desain sing kuat kanggo kinerja sing dipercaya ing kahanan operasi sing tantangan
Konsentrasi make-up flokulan variabel
Kompak, dipasang ing skid
Instalasi lan commissioning cepet
konsumsi daya kurang
Konstruksi sipil minimal dibutuhake
Intervensi operator minimal

Spesifikasi:
Bahan Konstruksi: Stainless Steel 304
Konsentrasi make-up: 0,05 nganti 0,2%
Konsentrasi dosis: 1 nganti 10 ppm
Wektu hidrasi: Nganti 60 Menit


3. Ngirim, Shipping Lan porsi saka Auto Flocculant Preparation



4. FAQ

Q1: Apa jenis perusahaan sampeyan?
A1: Kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Uga kita duwe salesman internasional profesional sing menehi layanan paling apik. Sembarang pitakonan bakal mangsuli ing 24 jam.

Q2: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A2: Pabrik kita dumunung ing sanmen county, Taizhou kutha Zhejiang China. Sampeyan bisa mabur menyang bandara ningbo, lan kita bisa njupuk sampeyan ing kana.

Q4: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A4: Sawise rega dikonfirmasi, sampeyan bisa njaluk sampel. Biasane njupuk watara 1-5days ngatur sampel. Biaya sampel bali nalika sampeyan nggawe pesenan.

Q5: Apa wektu timbal sampeyan?
A5: 3-30 dina nglawan pesenan lan simpenan resmi.




Panas Tags: Preparation Auto Flocculant, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.