Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Polimer > Sistem Dosis Flocculant
Sistem Dosis Flocculant
  • Sistem Dosis FlocculantSistem Dosis Flocculant

Sistem Dosis Flocculant

Sistem dosis flocculant otomatis (uga disebut doser Polimer, sistem dandanan polimer, unit persiapan polimer, lan liya-liyane) nggunakake metode kontrol PLC, sing dadi pionir integrasi kanthi otomatis nyetel konsentrasi farmasi, dosis otomatis, pembubaran, lan dosis, entuk a terobosan ing operasi tanpa awak sing terus-terusan; Ngartekno nyuda biaya desain, construction, operasi lan pangopènan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pengenalan Produk Sistem Dosis Flocculant

Sistem dosis flokulan 2-kotak lan 3-kotak sing diprodhuksi dening perusahaan kita minangka mekanisme otomatis sing menehi dosis bubuk PAM dadi solusi. Kanthi dosis ing batch, partikel flocculant bakal diobati kanthi lengkap kanggo entuk asil sing dikarepake. Sistem dosis Flocculant bisa dioperasikake liwat panel kontrol listrik saka jarak adoh, sing aman, trep lan dipercaya. Nduwe kesesuaian sing akeh, utamane ditrapake kanggo tanduran perawatan limbah kotamadya, perawatan banyu limbah industri lan industri sing mbutuhake solusi flokulan dosis. Kita uga bisa nyukupi kabutuhan khusus pangguna kanthi menehi desain khusus miturut syarate.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Sistem Dosis Flocculant

We Dongkai bisa nyetel ukuran peralatan miturut syarat pelanggan lan kapasitas sing dibutuhake saka peralatan. Piranti kasebut cocok kanggo operasi terus-terusan. Conveyor screw metering didorong dening motor kanthi piranti gear. Kacepetan flocculant bubuk dikontrol dening kontrol wektu operasi sekrup. Piranti kasebut, bebarengan karo pompa metering flocculant, bisa nyedhiyakake bahan sing bener miturut syarat pelanggan.

Fitur Sistem Dosis Flocculant

Saben kamar dilengkapi tutup inspeksi sing aman lan katup kosong

Entri konsentrasi pelarut sing dipandu pangguna

Transmisi produk minimal

Kontroler PLC logika sing bisa diprogram

Kabinet kontrol kanggo kontrol otomatis kabeh sistem

Versi panel kontrol otomatis opsional kanggo nambah polimer kanthi proporsi

Versi karo kothak prapatan kasedhiya ing request

Pilihan sing kasedhiya:

 

Spesifikasi Flocculant Dosing System

Tingkat ekstraksi nganti 10.000 l / h
Konsentrasi polimer cair: 0,05 – 1%
Konsentrasi polimer bubuk: 0,05-0,5%

SPESIFIKASI PERALATAN SISTEM DOSING FLOCCULANT

PTModel

Kapasitas (L/h)

Volume tangki (L)

Volume pengaruh

Wektu tuwa

Sambungan Pipa

Ukuran Fisik (mm)

Bobot (Kg)

daya

(m3/jam)

(h)

mlebu

Dosing

Vent

kebanjiran

L/L1

W/W1

H

(KW)

PT300

300

350

0.12-0.6

1.0-1.5

DN20

DN20

DN20

DN32

940/860

470/520

1450

250

0.54

PT500

500

750

0.3-1.5

1.0-1.5

DN25

DN25

DN25

DN32

1370/1290

680/730

1450

350

0.92

PT1000

1000

1580

0.6-3

1.0-1.5

DN25

DN25

DN25

DN40

1800/1720

900/950

1620

480

1.3

PT1500

1500

2200

0.8-4

1.0-1.5

DN32

DN32

DN25

DN40

2130/2050

1070/1120

1620

560

1.7

PT2500

2500

4050

1.6-8

1.0-1.5

DN40

DN40

DN40

DN50

2450/2370

1220/1270

2000

790

2.4

PT4000

4000

6170

2.4-12

1.0-1.5

DN40

DN40

DN40

DN65

2780/2700

1390/1440

2250

1050

3.2


3. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Sistem Dosis Flocculant


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik pabrik?
A: Kita minangka pabrik pabrik
Q: Apa pabrik sampeyan bisa ngatur produk kanggo klien?
A: Ya, kita bisa. Kita duwe desainer senior, bisa mbantu para pelanggan nggawe gambar CAD, miturut panggunaan sampeyan.
Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Garansi gratis 1 taun, dhukungan teknis seumur hidup.
P: Apa jaminan, yen produk rusak?
A: Ing wektu jaminan sing ditemtokake ing kontrak. Yen rusak, umume, teknisi bakal ngerti apa masalahe, miturut umpan balik klien. Parts bakal diganti gratis yen masalah disebabake kesalahan kualitas.
P: Kepiye carane nginstal produksi lan entuk komisi?
A: Kita bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning, nanging biaya sing cocog bakal dibayar dening sampeyan.
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane, 30% minangka simpenan pisanan dening T / T, liyane 70% bakal dibayar sadurunge dikirim dening T / T.
P: Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?
A: Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur kiriman dhewe utawa agen.
Q: cara pengiriman sing kasedhiya?
A: 1 . dening segara menyang port paling cedhak 2 dening udhara menyang bandara paling cedhak 3 dening express dhl. ups fedex. tnt. ems . lsp. menyang lawang Kita bakal nyedhiyani nomer nelusuri asap sawise barang dikirim metu.
P: Kepiye babagan dokumen sawise dikirim?
A: Sawise kiriman, kita bakal ngirim kabeh dokumen asli kanggo sampeyan dening DHL, kalebu Dhaptar Kemasan, Invoice Komersial, B / L, lan sertifikat liyane sing dibutuhake dening klien.
Q: Suwene wektu pangiriman?
A: Gumantung ing jumlah pesenan, yen produk ing Simpenan. Bakal tekan port kurang saka 3 dina.




Panas Tags: Sistem Dosis Flocculant, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.