Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Solenoid Dosing Pump Kab > Kolam Renang Metering Dosing Pump
Kolam Renang Metering Dosing Pump
  • Kolam Renang Metering Dosing PumpKolam Renang Metering Dosing Pump
  • Kolam Renang Metering Dosing PumpKolam Renang Metering Dosing Pump
  • Kolam Renang Metering Dosing PumpKolam Renang Metering Dosing Pump
  • Kolam Renang Metering Dosing PumpKolam Renang Metering Dosing Pump

Kolam Renang Metering Dosing Pump

Pompa dosis metering kolam renang sing efektif lan dipercaya minangka unsur sing ngidini kita njaga paramèter klorin lan / utawa pH sing tepat ing kolam renang kita. Fungsi utama pompa dosis metering kolam renang iki yaiku dosis cairan, kayata klorin utawa pH kanggo njaga tingkat paramèter kasebut ing banyu. Nduwe kontrol lan pangaturan tingkat kasebut penting kanggo nyegah masalah kayata iritasi mata utawa munculé ganggang ing blumbang. Temokake kabeh pompa pangukuran kanggo kolam pH lan klorin lan temokake sing paling cocog kanggo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

Pompa dosis metering kolam renang yaiku mikroprosesor sing dikontrol, short-stroke, solenoid-driven,

pompa dosis jinis diafragma kanggo pangukuran cairan, media sing ora gampang kobong.

Iki populer kanggo pelanggan amarga desain sing tepat, operasi sing dipercaya, rasio kinerja-biaya sing apik.

Iki digunakake digunakake kanggo kabeh jinis dosis bahan kimia, kanthi kinerja anti-karat sing apik saka ujung cairan.

Pompa dosis metering kolam renang dikontrol dening mikroprosesor, dawa stroke tetep, frekuensi stroke variabel, pompa metering diafragma sing didorong solenoid.

Aliran stopkontak pompa bisa diganti kanthi nyetel kacepetan frekuensi stroke.

Bisa digunakake kanggo macem-macem transportasi cairan kimia.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jinis

kolam renang metering dosing pump

Max. Tekanan

1.5-7 / 0.1-9.6 / 1-12 / 1.5-16Bar

alur

1-11 / 1-28 / 3-58 / 0.4-22L / H

Tegangan

220V

bahan saka kepala pompa

PP


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur kanggo pompa dosing metering kolam renang Dongkai:

1. Desain anyar, konstruksi sing kuat, kualitas unggul

2. Enclosure kelas pangayoman IP65, nggunakake keamanan liyane.

3. Desain katup siji arah bal awet standar, efisiensi lan akurasi kerja sing luwih dhuwur.

4. Ngalih tombol trep lan kerjasama luwih trep.

Pompa dosis metering kolam renang digunakake kanggo kolam renang, kolam spa


4. Pilihan produk

Ana akeh kolam renang metering dosing Pumps metu ana, kadhangkala bisa dadi angel kanggo milih siji tengen. Sampeyan mung kudu ngerti apa dosis bakal, lan priksa manawa kolam renang metering dosing pump sampeyan milih saged volume cilik saka Cairan saben minggu.


5. Gambar produk


6. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrik, lan pabrik kita duwe kapasitas riset lan pangembangan independen


Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume 3 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: TT, LC. lsp....

Nggolek pompa dosing metering kolam renang sing cocog Produsen & pemasok? Kita duwe macem-macem pilihan ing rega barang kanggo mbantu sampeyan kreatif. Kabeh pompa dosing metering kolam renang kualitas dijamin. We are China Origin Factory of swimming pool metering dosing pump. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.








Panas Tags: Swimming Pool Metering Dosing Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.