Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Solenoid Dosing Pump Kab > Pompa Natrium Hipoklorit Kab
Pompa Natrium Hipoklorit Kab
  • Pompa Natrium Hipoklorit KabPompa Natrium Hipoklorit Kab
  • Pompa Natrium Hipoklorit KabPompa Natrium Hipoklorit Kab
  • Pompa Natrium Hipoklorit KabPompa Natrium Hipoklorit Kab
  • Pompa Natrium Hipoklorit KabPompa Natrium Hipoklorit Kab
  • Pompa Natrium Hipoklorit KabPompa Natrium Hipoklorit Kab

Pompa Natrium Hipoklorit Kab

A solenoid gerakane poros solenoid maju lan mundur kanthi ngaktifake lan mateni. Gerakan stroke iki ditransfer menyang diafragma ing sirah dosis. Loro katup mriksa nyegah bahan kimia feed mili bali nalika mompa. Nanging ora mung kuwi. Dawane stroke lan tingkat stroke bisa diatur kanthi tepat kanggo ngowahi tingkat pangukuran POMPA SODIUM HIPOKLORIT. Pompa Dosis Pengukur Kimia Cairan Asam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

POMPA SODIUM HYPOCHLORITE nyedhiyakake injeksi kimia sing tepat kanthi rega ekonomis. Kapabilitas voltase universal mbisakake operasi kanggo 220VAC. POMPA SODIUM HIPOKLORIT kompak, gampang dioperasikake lan duwe Aliran maksimal 58 LPH lan tekanan maksimal 16Bar.


2. Spesifikasi

â— Laju aliran: 1-11/1-28/3-58/0.4-22L/H
Tekanan: 1.5-7/0.1-9.6/1-12/1.5-16
â— Stroke rate: nganti 200 stroke/menit
â— Bahan bagean sing dibasahi: PVDF, PP
â— Sumber daya: 110/220 VAC 50/60 Hz
◠Input analog: 4–20 mA
â— Proteksi ingress: IP65


3. Fitur

1) Kepala pompa PP, diafragma PTFE lan katup bal keramik nawakake kompatibilitas sing luar biasa karo SODIUM HYPOCHLORITE.
2) Struktur prasaja ing jinis linear, gampang instalasi lan pangopènan.
3) Ngadopsi komponen merek terkenal ing donya ing bagean pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.


4. Kaluwihan

Amarga POMPA SODIUM HYPOCHLORITE mung siji bagean obah, drive meh ora nyandhang. Pompa ora mbutuhake bantalan lubricated utawa shafts; mulane biaya pangopènan lan ndandani kurang banget. Karakteristik mlaku sing terus-terusan apik banget.


5. Gambar produk


6. FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
Kita produsen.

Ing endi produk sampeyan digunakake?
Pompa kita digunakake ing macem-macem lapangan: perawatan banyu, pangolahan kimia, industri petrokimia, industri panganan, tanduran banyu, industri farmasi lan liya-liyane.

Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Iku gumantung jumlah pesenan lan syarat kanggo pesenan.








Panas Tags: Pompa Sodium Hypochlorite, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.