Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Solenoid Dosing Pump Kab > Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
  • Asam Cairan Kimia Metering Dosing PumpAsam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
  • Asam Cairan Kimia Metering Dosing PumpAsam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
  • Asam Cairan Kimia Metering Dosing PumpAsam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
  • Asam Cairan Kimia Metering Dosing PumpAsam Cairan Kimia Metering Dosing Pump
  • Asam Cairan Kimia Metering Dosing PumpAsam Cairan Kimia Metering Dosing Pump

Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump

Diafragma solenoid cilik Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump nawakake injeksi kimia sing tepat kanthi biaya sing murah. Ukuran sing kompak lan kontrol sing gampang nggawe dheweke cocog kanggo perawatan banyu lan aplikasi OEM.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

Pompa Dosis Pengukur Kimia Asam Cairan nawakake kemampuan dosis kacepetan dhuwur kanthi fitur sing luwih standar. Keluwesan saka Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump mbisakake bisa digabungake menyang meh kabeh aplikasi feed kimia nggunakake universal-voltase, controller digital karo pesawat ditambahi fitur kontrol. Kinerja katup sing luar biasa lan teknik solenoid sing maju gabung kanggo nggawe pompa sing tepat kanggo aplikasi sing paling nuntut.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

SPESIFIKASI

mesin

Model mesin

220V/110V

50HZ/60HZ

Jumlah silinder

Ora

Ora

Daya Net

W

24

Paramèter kinerja utama

Laju aliran

L/H

1-11 / 1-28 / 3-58 / 0.4-22L / H

tekanan

bar

1.5-7 / 0.1-9.6 / 1-12 / 1.5-16

bahan saka kepala pompa

PP

PP

Aplikasi utama kita

klorin

NACLO

NAOH

kolam renang

H2SO4

NACL

HCL

PAC

PAM


3. Fitur Utama

1) Struktur prasaja ing jinis linear, gampang instalasi lan pangopènan.

2) Ngadopsi komponen merek terkenal ing donya ing bagean pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.

3) Dhuwur tekanan pindho engkol kanggo ngontrol bukaan mati lan nutup.

4) Mlaku kanthi otomatisasi lan intelektualisasi sing dhuwur, ora ana polusi

5) Gunakake linker kanggo nyambungake karo conveyor udara, sing bisa langsung sejajar karo mesin ngisi.


4. Detail Produk

Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump nganti 200 stroke saben menit ngasilake feed kimia kanthi resolusi dhuwur, nyuda pulsasi lan campuran sing luwih apik.

The Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump Cairan pungkasan, drive lan elektronik modular, mbisakake ndandani ekonomi utawa ngganti bagean. Modul kontrol bisa gampang dipasang ing lokasi sing adoh.

PTFE laminate liwat EPDM wis nyetak dhateng inti ngalangi. Plat retainer diwenehake kanggo nyuda owah-owahan tingkat aliran amarga tekanan beda-beda.

The Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump duwe input Stop / Start dibangun ing pompa, mbisakake kontrol On / Off.

Perlindhungan Setara IP65


5. Gambar produk


6. FAQ

Q2: Kepiye babagan kualitas manajemen?

A: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing lengkap, kabeh produk kita bakal dipriksa kanthi lengkap dening departemen QC sadurunge dikirim menyang sampeyan. Kita duwe sertifikasi ISO, kita bisa ngirim tes sertifikasi perusahaan kanggo sampeyan.


Q3: Apa sampeyan bisa menehi layanan OEM utawa desain?

A: Ya, kita duwe departemen desain lan alat produksi. Kita bisa nggawe produk OEM miturut syarat sampeyan.


Q4: Apa syarat pembayaran lan wektu pangiriman sampeyan?

A: Kita bisa nampa T/T, Paypal, Western Union, Jaminan Kredit. Umumé, kita bakal ngatur kiriman ing 7 dina sawise nampa pembayaran.


Q5: Kepiye babagan garansi?

A: garansi 12 wulan.






Panas Tags: Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.