Produk

View as  
 
Pompa Diafragma Listrik Plastik Kab

Pompa Diafragma Listrik Plastik Kab

Pompa diafragma Listrik Plastik minangka jinis pompa anyar. Ing taun anyar break-liwat kemajuan wis digawe ing materi diaphragm, supaya liyane lan liyane negara industri ing donya wis diadopsi jinis pump kuwi kanggo ngganti sawetara pump centrifugal utawa meneng kanggo Applied ing industri kayata petrokimia, keramik lan metalurgi. Plastik Pompa diafragma listrik ditrapake kanggo aplikasi tekanan rendah, yaiku tekanan outlet ≥3kgf/cm2.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Nodular Castiron Air-Operated Diaphragm Pump

Rangkaian pompa diafragma Dioperasikan Udara Stainless steel (304 utawa 316L) sing dipoles banget, wis dikembangake khusus kanggo aplikasi sing mbutuhake standar kebersihan lan kontrol kontaminasi sing paling dhuwur ing lingkungan sing resik lan resik. Nodular castiron Air-Operated diaphragm pump

Maca liyaneKirim Enquiry
Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump

Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump

China panas sade Stainless Steel Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers.Our sawetara Highly-polesan, Stainless steel Air Operated pump diaphragm (304 utawa 316L) wis khusus dikembangaké kanggo aplikasi sing nuntut standar paling dhuwur saka higienis lan kontrol kontaminasi ing a lingkungan sing resik lan steril.

Maca liyaneKirim Enquiry
Aluminium Air-Operated Diaphragm Pump

Aluminium Air-Operated Diaphragm Pump

China Hot Sale Aluminium Air-Operated Diaphragm Pump Pabrik. Aluminum Alloy Air Operated Diaphragm Pump yaiku pompa volumetrik novel sing nggunakake udara sing dikompresi minangka sumber daya kanggo nyebarake hawa liwat gerakan bolak-balik katup udara lan nyurung diafragma kanggo nyepetake medium sing ngirim.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik

Pompa Diafragma sing Dioperasikake Udara Plastik

China Advanced Plastics Air-Operated Diaphragm Pump Produsen lan Suppliers. Pompa diafragma sing dioperasikake Udara Plastik yaiku pompa diafragma pneumatik generasi katelu sing dikembangake dening Dongkai. Nduweni enem kaluwihan kualitas dipercaya, umur layanan dawa, lantai kurang bising, geter kurang, angkat dhuwur, ora tau nabrak, lan pengerjaan sing apik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Spring Return Diaphragm Metering Pumps

Spring Return Diaphragm Metering Pumps

Hot sale High Quality Spring Return Diaphragm Metering Pumps digawe ing China. Pompa Pengukuran Diafragma Spring Return sing Mantap JWM/JCM seri pompa metering diafragma mekanik yaiku pompa jinis musim semi kanthi motor mirco lan reducer.

Maca liyaneKirim Enquiry
<...34567...8>