Produk

View as  
 
Corrosion Inhibitor (Skala Inhibitor) Dosing Device

Corrosion Inhibitor (Skala Inhibitor) Dosing Device

Inhibitor Korosi (inhibitor skala) Piranti Dosing utamane kasusun saka patang bagean: sistem campuran solusi, sistem pangukuran lan dosis, sistem keamanan lan sistem kontrol. Agen padhet utawa cair ditambahake menyang kothak larut, banjur banyu industri ditambahake kanthi proporsi kanggo larut, banjur ditambahake menyang titik dosis kanthi sistem dosis metering. Kontrol pakan bisa ditindakake kanthi manual utawa kanthi otomatis miturut output sinyal kontrol saka sistem ndhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Dosis Kimia

Sistem Dosis Kimia

Sistem Dosing Kimia Rega Murah digawe ing China. Sistem dosis kimia minangka fasilitas kanggo injeksi reagen otomatis menyang jaringan banyu limbah kanggo ngontrol septicity lan emisi bau. Sistem iki biasane digunakake ing stasiun pompa, bolongan saluran pembuangan, lan listrik mundhak. Nanging, bisa dipasang ing endi wae sing mbutuhake ambu ora enak.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Dosing Asam Sulfat

Sistem Dosing Asam Sulfat

Kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing paling apik kanggo para klien, kita wis tunangan ing manufaktur, ngekspor lan nyediakake Sistem Dosis Asam Sulfat sing apik banget. Kanthi nggunakake bahan mentah kelas premium lan teknik modern, sistem sing ditawakake diprodhuksi ing papan kita miturut norma industri. Sistem iki paling apik kanggo digunakake ing tanduran perawatan banyu kanggo tujuan dosis asam sulfat. Salajengipun, para pelanggan kita kanthi gampang bisa tuku Sistem Dosis Asam Sulfat sing kasedhiya kanthi rega murah saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular

Pompa Diafragma Listrik Castiron Nodular

Nodular castiron Electric pump diaphragm kanggo domestik saiki salah siji saka pump kimia paling novel, struktur prasaja, ndandani trep, stabilitas Cairan, geter cilik, swara kurang, kapasitas poto-priming kuwat, transmisi dhuwur Cairan viskositas, pump poto-priming, pump submersible, pump tameng, pump slurry lan pump impurity ngaturaken machinery saka akeh kaluwihan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel

Pompa Diafragma Listrik Stainless Steel

Pumps diafragma listrik stainless steel nggabungake kaluwihan pompa diafragma ganda sing dioperasikake kanthi udara kanthi drive listrik sing efisien energi kanggo nyuda konsumsi energi, biaya operasi lan pulsation.Bagian tengah pompa kasebut nggunakake drive listrik tinimbang udara sing dikompress. Bagean tengah diisi udara bertekanan lan dipindhah kanthi mekanis kanthi motor sing nyurung lan narik diafragma saka kiwa menyang tengen. Gerakan bolak-balik iki, meksa materi metu saka siji kamar lan menyang manifold stopkontak, nalika ngisi ruang cairan sing ngelawan liwat manifold inlet. Pangowahan sing lancar ngidini nyuda pulsa ing stopkontak.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Diafragma Listrik Aluminium Kab

Pompa Diafragma Listrik Aluminium Kab

Pompa diafragma listrik Aluminium karo reducer cycloidal sing bisa ngaktifake volume kamar pompa kiwa lan tengen, nyedot lan ngobong cairan ing prinsip kasebut. Pompa kasebut digunakake kanthi akeh ing negara-negara industri liyane ing saindenging jagad ing taun-taun pungkasan amarga pangembangan terobosan ing bahan diafragma, ngganti sawetara pompa sentrifugal lan pompa sekrup lan digunakake ing bidang kimia, keramik, metalurgi lan liya-liyane. .

Maca liyaneKirim Enquiry
<...23456...8>