Produk

View as  
 
Explosion-bukti Dosing Piranti

Explosion-bukti Dosing Piranti

Piranti dosis bledosan minangka jinis peralatan dosis khusus sing tahan bledosan ing antarane piranti dosis. Utamane digunakake kanggo dosis kimia ing lapangan bledosan kayata pertambangan bolongan ngisor, gas alam, petroleum lan petrokimia, industri kimia, panganan, tekstil, semikonduktor lan mikroelektronik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC yaiku proses nambah utawa ngatur jumlah PAC menyang volume banyu tartamtu. Penting kanggo bisa ngontrol kanthi akurat ‘tingkat dosis’ amarga rong alasan. Kaping pisanan, kanggo mesthekake yen ana cukup PAC kanggo nyedhiyakake perawatan sing efektif. Kapindho, supaya ora mbuwang PAC sing ora perlu liwat praktik dosis utawa tumpahan sing ora efektif. Solusi Sistem Dosis PAC kita, Trans PAC wis dikembangake kanggo nawakake solusi praktis lan fleksibel kanggo PAC Dosing.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Otomatis

Piranti Dosing Otomatis

Piranti dosis otomatis minangka piranti sing asring kudu terus-terusan lan kanthi otomatis nyuntikake cairan siji menyang cairan liyane kanggo dadi cairan campuran ing bidang tenaga listrik, perawatan banyu lan liya-liyane. Jinis-jinis piranti dosis otomatis kalebu pindho pump siji kontrol digabungake jinis, telung pump kontrol pindho jinis gabungan, etc. Sabanjure, kita bakal introduce isi cocog ing rinci.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti dosing Fosfat Otomatis Dongkai yaiku sistem khusus sing siap dipasang lan siap digunakake. Sistem standar yaiku pompa dosis, pipa, tangki panyimpenan, lan piranti liyane sing dibutuhake. Kabeh skid dosis iki dirancang kanggo nanggapi kabutuhan individu lan dikonfigurasi ing omah. Kita wis entuk akeh pengalaman babagan desain lan manufaktur sistem dosis rangkep.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Fosfat

Piranti Dosing Fosfat

Piranti dosis Phosphate minangka sistem lengkap kanggo ngilangi fosfat, kalebu stasiun dosis tangki panyimpenan lan sistem kontrol output PROCON. Tangga akses lan platform kita dirancang miturut peraturan pencegahan kacilakan. Kasedhiya minangka sistem sing wis dipasang utawa ing komponen. Cocog kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Ammonia

Piranti Dosing Ammonia

Sistem pangukuran Ammonia dosis piranti kanggo kurang ambu lan aman nangani solusi amonia. Kanggo nilai pH sing stabil lan nyuda karat ing sistem uap.

Maca liyaneKirim Enquiry