Piranti Dosing Fosfat
  • Piranti Dosing FosfatPiranti Dosing Fosfat

Piranti Dosing Fosfat

Piranti dosis Phosphate minangka sistem lengkap kanggo ngilangi fosfat, kalebu stasiun dosis tangki panyimpenan lan sistem kontrol output PROCON. Tangga akses lan platform kita dirancang miturut peraturan pencegahan kacilakan. Kasedhiya minangka sistem sing wis dipasang utawa ing komponen. Cocog kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Kekerasan kalsium lan magnesium ing banyu feed boiler bakal ngasilake reaksi kimia utawa kristalisasi konsentrasi ing lingkungan suhu dhuwur, lan mbentuk skala sing ora larut, sing dipasang kanthi kuat ing permukaan pemanasan boiler. Skala iki minangka konduktor panas sing ora apik lan bakal ngalangi konduksi panas. Ing kasus sing serius, kacilakan boiler tabung bisa kedadeyan. Kajaba iku, bakal ngindhuksi lan nambah korosi kimia logam ing skala, sing cukup serius. Sanajan kondensat ketel lan banyu feed wis ngalami perawatan softening lan desalting sing ketat, isih ana sawetara kekerasan kalsium lan magnesium sing mlebu ing banyu ketel. Yen atose ora diobati, skala uga bakal ngancam operasi boiler sing aman. Saiki, nambah fosfat menyang banyu ketel minangka cara perawatan sing paling cocog.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Dosis Fosfat Otomatis

Reaksi kaya ing ngisor iki: 10ca2 ++ 6p04 - + 2OH -- Ca, O (OH) 2 (PO4) 6 (kalsium fosfat basa)
Kalsium fosfat dhasar minangka jinis slag banyu alus, sing gampang dibuwang nganggo boiler blowdown, lan ora bakal nempel ing boiler lan dadi skala.
Piranti dosis Phosphate utamane dumadi saka patang bagean: sistem campuran solusi, sistem pangukuran lan dosis, sistem safety lan sistem kontrol.
Fosfat padhet ditambahake menyang tangki pembubaran, banjur banyu utawa kondensat sing dibuwang ditambahake kanthi proporsi kanggo nyampur lan larut, banjur ditambahake menyang drum ketel kanthi sistem metering lan dosis. Kontrol pakan bisa ditindakake kanthi manual utawa kanthi otomatis miturut output sinyal kontrol saka sistem ndhuwur.
Tekanan dhuwur lan paramèter sing luwih dhuwur saka perawatan banyu boiler drum.

Ringkesan Proses Piranti Dosis Fosfat Otomatis
Piranti kasebut utamane kalebu sistem leleh lan distribusi solusi kimia, sistem pangukuran lan dosis, sistem keamanan lan sistem kontrol papat bagean.
Obat padhet wis dilebokake ing kothak larut kimia, banjur diudhek lan dibubarake kanthi nambahake banyu desalted utawa banyu kondensasi kanthi proporsi, liwat sistem pangukuran lan dosis menyang drum uap ketel. Dosing bisa dikontrol kanthi manual utawa otomatis - kontrol tindakake bisa digayuh kanthi ngumpulake sinyal output saka sistem host.

Aplikasi Piranti Dosis Fosfat Otomatis
Perawatan banyu boiler drum kanthi tekanan dhuwur lan paramèter sing luwih dhuwur.
Rincian cepet
Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: Dongkai
Jeneng produk: piranti Dosing Bracket: SUS304/316
MOQ: 1 set Warna: Disesuaikan
Kaluwihan: Keamanan / Efisiensi dhuwur Bobot: Minangka dikarepake
Fungsi: Campuran bahan kimia Tembung kunci: piranti dosis fosfat
Dianggo: Perawatan banyu


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Piranti Dosing Fosfat Otomatis


4. FAQ

Carane milih produk?

Sampeyan bisa menehi kita informasi rinci.
Apa sampeyan nampa OEM?
Mesthi, kita bakal nggawe produk sing cocog kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan.
Apa wektu pangiriman?
Iku gumantung ing jumlah pesenan. Pangiriman bagean lan aksesoris relatif cepet babagan 1 ~ 3 dina. Nanging pangaturan dhewe relatif alon, umume ngandika, wektu pangiriman bakal ing 4 kanggo 6 minggu.
Apa garansi peralatan?
Kabeh peralatan saka pabrikku duwe garansi setaun.
Kepiye cara nggunakake piranti kasebut?
Kita bakal menehi ilustrasi rinci kanggo sampeyan.




Panas Tags: Piranti Dosing Fosfat, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.