Piranti Dosing Otomatis
  • Piranti Dosing OtomatisPiranti Dosing Otomatis

Piranti Dosing Otomatis

Piranti dosis otomatis minangka piranti sing asring kudu terus-terusan lan kanthi otomatis nyuntikake cairan siji menyang cairan liyane kanggo dadi cairan campuran ing bidang tenaga listrik, perawatan banyu lan liya-liyane. Jinis-jinis piranti dosis otomatis kalebu pindho pump siji kontrol digabungake jinis, telung pump kontrol pindho jinis gabungan, etc. Sabanjure, kita bakal introduce isi cocog ing rinci.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Piranti Dosing otomatis

Sistem dosis persiapan kimia terintegrasi - piranti dosis otomatis minangka piranti pencampur lan dosis bubuk garing sing cerdas, otomatis, terus-terusan lan terpadu. Sistem kasebut kalebu sistem pasokan banyu lan sistem kontrol otomatis.
Piranti kasebut minangka konfigurasi kontinu kanthi otomatis lan sistem dosis kanggo bahan kimia bubuk. Agen wêdakakêna garing lumebu ing premixer saka baling-baling meneng ing sisih ngisor saka hopper kanggo premix karo banyu resik, lan materi udan lumebu ing tank preparation kanggo pengenceran lan nyawiji, lan preparation wis digawa metu miturut konsentrasi dibutuhake dening panganggo;
Nalika tingkat Cairan saka tank panyimpenan ing tingkat dhuwur, proses preparation bakal mandheg kanthi otomatis, lan nalika solusi irungnya kanggo tingkat kurang, proses batching bakal miwiti kanthi otomatis. Tank campuran lan tangki curing dilengkapi agitator kanggo mesthekake pengenceran lan ripening bahan kimia. Tingkat aliran lan konsentrasi bisa ditemtokake kanthi nyetel tingkat aliran inlet lan nyetel kacepetan poros sekrup.
Piranti kasebut dikontrol dening PLC, kanthi otomatisasi sing dhuwur, kinerja stabil lan operasi sing gampang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Dosis Otomatis

Struktur Produk Piranti Dosis Otomatis
Piranti dosis otomatis nggabungake sensor online, instrumen kontrol intelijen, pompa sekrup presisi, katup imbangan, katup safety, damper, wadhah kimia khusus lan aksesoris relatif.
Piranti dosis otomatis Integrasi bisa nangani pakan proporsi sing wis disetel kanthi gampang, lan uga bisa kanthi otomatis cocog karo jumlah cairan miturut parameter prosedur tartamtu (yaiku PH, ORP lan sisa klorin), konsentrasi sing wis disetel utawa sawetara konsistensi.
Fitur produk
Struktur kompak
Pendhudhukan lantai cilik
Trep kanggo transportasi, cicilan lan pangopènan.

Aplikasi
Sistem sirkulasi banyu pendinginan industri;
Sistem pemanasan lan sirkulasi banyu;
Sistem sirkulasi banyu lanskap;
Sistem sirkulasi banyu kolam renang;
Macem-macem limbah industri lan perawatan limbah domestik kanggo disinfeksi dosis.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Piranti Dosing Otomatis


4. FAQ

Carane milih produk?

Sampeyan bisa menehi kita informasi rinci.
Apa sampeyan nampa OEM?
Mesthi, kita bakal nggawe produk sing cocog kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan.
Apa wektu pangiriman?
Iku gumantung ing jumlah pesenan. Pangiriman bagean lan aksesoris relatif cepet babagan 1 ~ 3 dina. Nanging pangaturan dhewe relatif alon, umume ngandika, wektu pangiriman bakal ing 4 kanggo 6 minggu.
Apa garansi peralatan?
Kabeh peralatan saka pabrikku duwe garansi setaun.
Kepiye cara nggunakake piranti kasebut?
Kita bakal menehi ilustrasi rinci kanggo sampeyan.




Panas Tags: Piranti Dosis Otomatis, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.