Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Paket kanggo Cairan > Piranti Dosing Fosfat Otomatis
Piranti Dosing Fosfat Otomatis
  • Piranti Dosing Fosfat OtomatisPiranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti dosing Fosfat Otomatis Dongkai yaiku sistem khusus sing siap dipasang lan siap digunakake. Sistem standar yaiku pompa dosis, pipa, tangki panyimpenan, lan piranti liyane sing dibutuhake. Kabeh skid dosis iki dirancang kanggo nanggapi kabutuhan individu lan dikonfigurasi ing omah. Kita wis entuk akeh pengalaman babagan desain lan manufaktur sistem dosis rangkep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produsen lan Pemasok Piranti Dosis Fosfat Otomatis Kualitas Tinggi China

1. Product Pambuka Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti dosis Fosfat otomatis dirancang kanggo ngoptimalake sistem sirkulasi banyu, nyerep kaluwihan produk sing padha ing pasar internasional yaiku generasi anyar peralatan perawatan banyu hemat energi. Piranti dosis kalebu tank solusi, agitator, pompa dosis, Filter tipe Y, katup magnetik, katup mriksa, damper pulsa, meter level banyu, meter tekanan, kabinet kontrol lan platform instalasi kanggo dipasang ing pondasi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Dosis Fosfat Otomatis

Piranti diselehake ing kamar dosis,tabung dosis disambungake menyang sumber daya sing wiwit operate.Sajrone proses operasi, iku ndeteksi katup PH lan nambah medisine Cairan relatif sing bisa ngurangi jumlah apa kanggo éling ora buruh kanggo dirawuhi kanggo mesthekake operasi aman.
Ringkesan proses
Piranti kasebut utamane kalebu sistem leleh lan distribusi solusi kimia, sistem pangukuran lan dosis, sistem keamanan lan sistem kontrol papat bagean.
Obat padhet wis dilebokake ing kothak larut kimia, banjur diudhek lan dibubarake kanthi nambahake banyu desalted utawa banyu kondensasi kanthi proporsi, liwat sistem pangukuran lan dosis menyang drum uap ketel. Dosing bisa dikontrol kanthi manual utawa otomatis - kontrol tindakake bisa digayuh kanthi ngumpulake sinyal output saka sistem host.

Aplikasi
Perawatan banyu boiler drum kanthi tekanan dhuwur lan paramèter sing luwih dhuwur.
Rincian cepet
Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: Dongkai
Jeneng produk: piranti Dosing Bracket: SUS304/316
MOQ: 1 set Warna: Disesuaikan
Kaluwihan: Keamanan / Efisiensi dhuwur Bobot: Minangka dikarepake
Fungsi: Campuran bahan kimia Tembung kunci: piranti dosis fosfat
Dianggo: Perawatan banyu


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Piranti Dosing Fosfat Otomatis


4. FAQ

Carane milih produk?

Sampeyan bisa menehi kita informasi rinci.
Apa sampeyan nampa OEM?
Mesthi, kita bakal nggawe produk sing cocog kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan.
Apa wektu pangiriman?
Iku gumantung ing jumlah pesenan. Pangiriman bagean lan aksesoris relatif cepet babagan 1 ~ 3 dina. Nanging pangaturan dhewe relatif alon, umume ngandika, wektu pangiriman bakal ing 4 kanggo 6 minggu.
Apa garansi peralatan?
Kabeh peralatan saka pabrikku duwe garansi setaun.
Kepiye cara nggunakake piranti kasebut?
Kita bakal menehi ilustrasi rinci kanggo sampeyan.




Panas Tags: Piranti Dosis Fosfat Otomatis, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.