Sistem Dosing PAC
  • Sistem Dosing PACSistem Dosing PAC
  • Sistem Dosing PACSistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC yaiku proses nambah utawa ngatur jumlah PAC menyang volume banyu tartamtu. Penting kanggo bisa ngontrol kanthi akurat ‘tingkat dosis’ amarga rong alasan. Kaping pisanan, kanggo mesthekake yen ana cukup PAC kanggo nyedhiyakake perawatan sing efektif. Kapindho, supaya ora mbuwang PAC sing ora perlu liwat praktik dosis utawa tumpahan sing ora efektif. Solusi Sistem Dosis PAC kita, Trans PAC wis dikembangake kanggo nawakake solusi praktis lan fleksibel kanggo PAC Dosing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Sistem Dosing PAC

Sistem Dosis PAC nawakake Sistem Penanganan Kimia lan Sistem Dosing kanggo PAC dosis, Sistem Dosing dipasang Skid, kompak lan kasar, dirancang kanggo nangani lan bisa digunakake kanthi efisien ing kahanan korosif lan macem-macem. Kita ngrancang & pabrikan Sistem Dosis Pac miturut syarat klien, sistem sing digabung karo tank, agitator pompa dosis, saringan & instrumentasi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Sistem Dosis PAC

Detail Produk
Panggonan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Nomer Model: DKL-PAC
Kapasitas: 500-8000L / h utawa disesuaikan
Kontrol: Ful Otomatis
Daya: Listrik

Sistem Dosing PAC Parameter utama:
Suhu kerja: 5 ~ 40 derajat Celcius
Tegangan operasi: 380V plus utawa minus 10%

Fungsi:
Tampilan tingkat Cairan
Fungsi weker tingkat Cairan rendah
Pompa dosis mandheg kanthi otomatis minangka tingkat cairan sing sithik
Transfer remot weker

Fitur
1-Iku cocok kanggo dosis cilik lan ngarsane Staff.
2-Iku utamané dumadi saka mixer, makarya bridge, nyawiji tank, metering pump, tingkat gauge, platform lan ing.
3-Struktur prasaja, operasi gampang lan instalasi.


3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Sistem Dosis PAC


4. FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Kita loro pabrik lan perusahaan dagang. Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 10 taun.

P: Ing endi pabrik sampeyan?
A: Kota Taizhou, sing cedhak banget karo ningbo kanthi nyopir mung kurang saka 2 jam.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan OEM?
A: Nggih. kita dcan.

Q: Apa sampeyan nawakake layanan sawise-sales?
A: Nggih. Engineers kasedhiya.

P: Suwene garansi sampeyan?
A: Setaun sawise tekane barang. Sajrone periode iki, anggere ora karusakan buatan manungsa, kita ngirim bagean sing rusak gratis.

Q: Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane ing 45 dina marang pembayaran mudhun.

P: Apa babagan paket produk ekspor sampeyan?
A: Kita nggunakake kasus kayu anticorrosion kanthi busa ing njero.

P: Apa jenis pembayaran sing ditampa?
A: T/T, L/C, PAYPAL, Awis, D/P, D/A, WESTERN UNIION, MONEYGRAM

P: Apa jenis transportasi sing sampeyan tawarake?
A: Pelanggan mutusake mode pengiriman, Udara, Darat & Laut




Panas Tags: Sistem Dosis PAC, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.