High Pressure Metering Pump
  • High Pressure Metering PumpHigh Pressure Metering Pump

High Pressure Metering Pump

Prinsip operasi High Pressure Metering Pump: Reciprocation saka plunger drive lenga hydraulic, lan lenga hydraulic drive diaphragm kanggo males, supaya minangka kanggo nyedhot lan discharge medium.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka produk

Sistem modular sing canggih ndadekake High Pressure Metering Pump minangka pompa industri sing bener kanggo meh kabeh aplikasi.

Apa cairan beracun, abrasif utawa sensitif – High Pressure Metering Pump minangka pilihan pisanan kanggo meh kabeh cairan. Pakar kita ngrancang unit drive lan kepala pompa kanggo sampeyan kanthi individu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

â—† Aliran maksimum gabungan tunggal: 1000 L/h

â—† Tekanan discharge maksimum: 50 MPa

â—† Akurasi status stabil: ±1%

â—† Viskositas Media: 0-800mm²/s

â—† Suhu media transportasi bisa tekan luwih saka 150°C

Sumber Daya:

380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur Utama

â—† Ngrancang lan nggawe standar GB / T7782-2008

â—† Bisa mbusak sisa gas ing hidrolik lan njaga lenga kaku kanthi akurasi pangukuran sing dhuwur.

â—† Segel tanpa bocor

â—† Sistem kontrol diafragma minangka retroposisi lengkap

Aplikasi

â—† Cocog kanggo tekanan dhuwur lan kahanan aliran gedhe sajrone proses teknik minyak, pertolization lan chemoindustry, utawa prying lan loading sistem injeksi bahan kimia mbebayani lan transportasi gas tanah lan transportasi minyak lan gas laut, tenaga nuklir lan industri militer minangka.

Pungkasan hidrolik

â—† Sawetara ujung Hidrolik standar kalebu sirah pompa diafragma berkualitas tinggi lan sirah pompa diafragma logam

â—† Ujung hidrolik khusus kaya jaket insulasi kasedhiya kanggo dipilih

â—† Deteksi bocor pompa diafragma (ing situs/jarak) bisa nggunakake jinis preesure utawa gaya elektrolit.

â—† Pilihan khusus disiapake kanggo bahan sirah pompa, katup siji arah, diafragma, plunger lan isian

â—† Aksesoris cukup kanggo pilihan kaya katup inlet lan stopkontak siji arah, katup bal tunggal, katup rong bal lan katup kerucut


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



5. FAQ

Ing endi produk sampeyan digunakake?

Pompa kita digunakake ing macem-macem lapangan: perawatan banyu, pangolahan kimia, industri petrokimia, industri panganan, tanduran banyu, industri farmasi lan liya-liyane.


Yen OEM ditrima?

Kita nampa OEM.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Sampel mbutuhake biaya.






Panas Tags: High Pressure Metering Pump, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.