Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Hydraulic Diaphragm Metering Pump > Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat
Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat
  • Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik AkuratPompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat

Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat

Presisi lan linuwih Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat yaiku pompa pangukuran sing akurat lan dipercaya kanggo proses kimia sing entuk akurasi pangukuran sajrone ± 1% (pirsani Cathetan 1), linearitas ing ± 2% (pirsani Cathetan 3) lan duwe unit nyopir sing dirancang khusus. kanggo operasi terus-terusan jangka panjang. Kinerja biaya sing luwih apikEfisiensi mekanik gear pangurangan uga kabeh pompa saya apik. Kajaba iku, tenaga kerja kepala pompa berkapasitas gedhe lan standarisasi jinis kacepetan dhuwur wis nambah efisiensi biaya pompa kasebut. Kompak lan entheng.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

Nalika Accurate Hydraulic Diaphragm Metering Pumps mbukak, sampeyan mung mbutuhake pangopènan minimal. Diafragma awet lan nyedhiyakake pangukuran akurat kanthi konsisten. Teknologi kasebut uga nyedhiyakake standar safety sing dhuwur banget: ana katup relief tekanan ing mburi hidrolik minangka perlindungan marang kakehan. Diafragma multi-lapisan dilengkapi sistem peringatan pecah diafragma minangka standar. Supaya sampeyan bisa yakin manawa bahan kimia feed ora bisa dicampur karo lenga hidrolik.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Akurat Hydraulic Diaphragm Metering Pumps DKY1.6/DKY3.0 Series Hydraulic Diaphragm Metering Pump Kapasitas sawetara 8.6-1000lph, 5-500bar. Daya: 0.37-1.5kw ,380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki kalebu telung piranti utama: (1) piranti nyopir, (2) piranti pangaturan, (3) piranti pangiriman cairan. Crankshaft sing nyuda kacepetan rotasi motor kanthi cacing lan gear cacing ndadekake piston bali menyang ruang minyak hidrolik. Iki obahe reciprocating saka pitston nggawe PTFE diaphragm lan Cairan kang diisolasi dening diaphragm di sedot lan kosong. Saben pompa dilengkapi katup relief tekanan internal sing nglindhungi pompa saka kahanan tekanan sing berlebihan.

Tingkat aliran bisa diatur liwat mekanisme pangaturan unik saka 0-100%. Pangaturan kasebut bisa ditindakake nalika pompa aktif utawa mandheg. Akurasi sate stabil yaiku ± 1% saka 30% -100% saka output maksimal. Operasi otomatis digayuh kanthi drive kacepetan variabel.

Dongkai Pompa diafragma hidrolik sing akurat cocog kanggo solusi silang, nguap, gampang kobong, mbledhos utawa beracun. Uga bisa ngeterake cairan sing digantung utawa cairan sing rada kenthel.

Diafragma kaping pindho kanthi sistem pendeteksi pecah diafragma kasedhiya kanggo nyegah kacilakan sing disebabake campuran minyak hidrolik lan cairan sawise pecah diafragma.


Industri sing nggunakake teknologi hidraulik sing akurat: Produksi minyak/gas (onshore/offshore) Kilang Kimia/industri petrokimia Farmasi & kosmetik Produksi Pangan Industri kemasan (pompa botol)



4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


5. FAQ

Ing endi produk sampeyan digunakake?

Pompa kita digunakake ing macem-macem lapangan: perawatan banyu, pangolahan kimia, industri petrokimia, industri panganan, tanduran banyu, industri farmasi lan liya-liyane.


Yen OEM ditrima?

Kita nampa OEM.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Sampel mbutuhake biaya.







Panas Tags: Pompa Pengukuran Diafragma Hidraulik Akurat, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.