Ngarep > Produk > Pompa Meter Kab > Hydraulic Diaphragm Metering Pump > Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi
Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi
  • Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran TinggiPompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi

Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi

Hot sade kualitas High Flow Hydraulic diaphragm Pompa Kimia Produsen lan Suppliers. High Flow Hydraulic diaphragm Pompa Kimia sing ngirimake daya nggunakake lenga operasi (lenga silikon, lan sapiturute) sing diisi antarane diafragma lan piston sing dadi sumber drive. piranti kanggo nangani tekanan abnormal, nggawe High Flow Hydraulic Pumps Kimia diafragma efektif kanggo digunakake karo cairan sing ngirim ora kapapar ing njaba online. Biasane digunakake ing garis tekanan dhuwur kayata ing proses petrokimia. Dibandhingake karo pompa diafragma sing didorong langsung, Pompa Kimia diafragma Hidrolik Aliran Tinggi iki menehi akurasi sing luwih dhuwur lan ngidini injeksi tekanan dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hot sade kualitas High Flow Hydraulic diaphragm Pompa Kimia Produsen lan Suppliers.

1.Pambuka Produk Pompa Kimia diafragma Hidrolik Aliran Tinggi

High Flow Hydraulic Diaphragm Chemical Pump kasusun saka telung piranti utama: (1) piranti nyopir, (2) piranti pangaturan, (3) piranti pangiriman cairan. Crankshaft sing nyuda kacepetan rotasi motor kanthi cacing lan gear cacing ndadekake piston bali menyang ruang minyak hidrolik. Iki obahe reciprocating saka pitston nggawe PTFE diaphragm lan Cairan kang diisolasi dening diaphragm di sedot lan kosong. Saben pompa dilengkapi katup relief tekanan internal sing nglindhungi pompa saka kahanan tekanan sing berlebihan.
Tingkat aliran bisa diatur liwat mekanisme pangaturan unik saka 0-100%. Pangaturan kasebut bisa ditindakake nalika pompa aktif utawa mandheg. Akurasi sate stabil yaiku ± 1% saka 30% -100% saka output maksimal. Operasi otomatis digayuh kanthi drive kacepetan variabel.
Diafragma kaping pindho kanthi sistem pendeteksi pecah diafragma kasedhiya kanggo nyegah kacilakan sing disebabake campuran minyak hidrolik lan cairan sawise pecah diafragma.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi

â—† Aliran maksimum gabungan tunggal: 10000 L/hâ—† Tekanan discharge maksimum: 24MPaâ—† Akurasi status stabil: ±1%â—† Viskositas Media: 0-800mm²/sâ—† Suhu media transportasi bisa tekan luwih saka 150 ° CPower Supply: 380V 3 phase ing standar, siji phase utawa voltase liyane ing request; EX-bukti motor kasedhiya ing request.


3.Produk Fitur lan Aplikasi saka High Flow Hydraulic diaphragm Chemical Pumps

Fitur
• Pasangan gear worn Integrated "Oude", gangguan kurang & torsi transmisi dhuwur.
• Katup relief, katup kompensasi & katup watesan
• Diafragma tunggal utawa ganda (PTFE utawa Metallic)
• Cakram pecah diafragma kanggo weker.
• Multi head ing sambungan paralel kanggo cairan sing padha utawa multi cairan.
Aplikasi
Minyak & Gas:
• Injeksi Hydrogen Sulfide & Co 2
• Injeksi Glikol utawa Metanol
• Pompa Saluran Tertutup
• Injeksi inhibitor korosi
Kilang & Petrokimia:
• Injeksi Kimia
• Pangobatan amina
• Produksi Polyethlene
• Bau gas
Power Plant & Water Treatment Pant
• Injeksi kimia


4. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi



5. FAQ

Ing endi produk sampeyan digunakake?

Pompa kita digunakake ing macem-macem lapangan: perawatan banyu, pangolahan kimia, industri petrokimia, industri panganan, tanduran banyu, industri farmasi lan liya-liyane.


Yen OEM ditrima?

Kita nampa OEM.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Sampel mbutuhake biaya.






Panas Tags: Pompa Kimia Diafragma Hidrolik Aliran Tinggi, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.