Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Paket kanggo Cairan > Explosion-bukti Dosing Piranti
Explosion-bukti Dosing Piranti
  • Explosion-bukti Dosing PirantiExplosion-bukti Dosing Piranti

Explosion-bukti Dosing Piranti

Piranti dosis bledosan minangka jinis peralatan dosis khusus sing tahan bledosan ing antarane piranti dosis. Utamane digunakake kanggo dosis kimia ing lapangan bledosan kayata pertambangan bolongan ngisor, gas alam, petroleum lan petrokimia, industri kimia, panganan, tekstil, semikonduktor lan mikroelektronik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Product saka Explosion-bukti Dosing Piranti

Piranti dosis bledosan duwe prinsip kerja sing padha karo piranti dosis umum. Piranti dosis njupuk pompa metering minangka piranti dosis utama, lan nglumpukake tangki pembubaran, pengaduk, pengukur level piranti dosis, katup safety, katup mriksa, pengukur tekanan, saringan, buffer, pipa, katup, pangkalan, eskalator, pemantauan lan kontrol otomatis. sistem kontrol daya listrik lan liya-liyane. platform umum miturut kabutuhan proses teknologi kanggo mbentuk modul, yaiku unit gabungan skid-dipasang. Kabeh bagean piranti dosis bledosan minangka bahan tahan bledosan, sing digunakake kanggo dosis bahan kimia ing kasus bledosan.
Piranti dosis bledosan-bukti sing diwenehake dening perusahaan kita ora mung dirancang kanthi ilmiah lan cukup, nanging uga dibangun kanthi ketat karo aliran operasi standar, lan kualitas dikontrol kanthi ketat kanggo mesthekake yen saben piranti dosis sing dikirim menyang pemilike cocok lan efisien. ditrapake kanggo aliran proses sampeyan. Mangga nelpon sales engineer kita kanggo prinsip tartamtu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Dosis sing tahan bledosan

Explosion-bukti Dosing Piranti Aplikasi
utamané digunakake kanggo dosis kimia ing kothak bledosan-bukti kayata pertambangan ngisor-bolongan, gas alam, Petroleum lan petrokimia, industri kimia, pangan, tekstil, semikonduktor lan microelectronics.


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Piranti Dosis sing tahan bledosan


4. FAQ

Q1: Apa jenis perusahaan sampeyan?
A1: Kita minangka pabrik kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun. Uga kita duwe salesman internasional profesional sing menehi layanan paling apik. Sembarang pitakonan bakal mangsuli ing 24 jam.

Q2: Ing endi pabrik sampeyan? Kepiye carane aku bisa ngunjungi?
A2: Pabrik kita dumunung ing sanmen county, Taizhou kutha Zhejiang China. Sampeyan bisa mabur menyang bandara ningbo, lan kita bisa njupuk sampeyan ing kana.

Q4: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?
A4: Sawise rega dikonfirmasi, sampeyan bisa njaluk sampel. Biasane njupuk watara 1-5days ngatur sampel. Biaya sampel bali nalika sampeyan nggawe pesenan.

Q5: Apa wektu timbal sampeyan?
A5: 3-30 dina nglawan pesenan lan simpenan resmi.




Panas Tags: Piranti dosis bledosan-bukti, Grosir, Low Price, Bulk, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.