Ngarep > Produk > Piranti Dosing > Sistem Dosing Paket kanggo Cairan > Sistem Dosis Tracer Otomatis
Sistem Dosis Tracer Otomatis
  • Sistem Dosis Tracer OtomatisSistem Dosis Tracer Otomatis

Sistem Dosis Tracer Otomatis

Produsen lan Pemasok Sistem Dosis Tracer Otomatis Rega murah ing China. Kanggo ngontrol karat lan skala banyu sirkulasi, biasane digayuh kanthi nambah konsentrasi inhibitor korosi lan skala tartamtu. Kanggo entuk efek perawatan banyu sing apik, saliyane milih rumus sing apik, kuncine yaiku ngontrol konsentrasi (isi efektif) penstabil banyu ing kisaran sing ditemtokake. Saiki, umume sistem banyu sirkulasi domestik umume nggunakake dosis manual kanthi interval biasa, lan nilai efektif konsentrasi bahan kimia ing banyu dipikolehi liwat analisis, lan pambukaan pompa pangukuran disetel adhedhasar iki. Utawa kanthi ngukur jumlah pembuangan limbah lan replenishment banyu ing situs kasebut, dosis bahan kimia miturut proporsi tartamtu. Amarga volume gedhe saka sistem, lag data analisis, frekuensi analisis winates lan kebocoran sistem, iku isih angel kanggo ngontrol konsentrasi stabilizer banyu stabil ing sawetara indeks industri. Amarga masalah ing ndhuwur lan syarat pangguna, perusahaan kita ngrancang skema kanggo nambah agen perawatan banyu kanthi nggunakake teknologi fluoresensi tracer, sing nggunakake teknologi tracer canggih kanggo dosis otomatis. Yen sampeyan nggunakake sistem dosis tracer otomatis iki, anggere tracer sing diprodhuksi dening kita ditambahake menyang agen penstabil banyu sing digunakake ing pabrik sampeyan, agen sampeyan bakal dadi agen perawatan banyu tracer. Sajrone operasi, iku mung perlu kanggo introduce backwater saka sirkulasi banyu menyang inlet banyu sampling controller. Ing wektu iki, komponen efektif obat ing banyu dipantau dening tracer neon sawayah-wayah, ditampilake ing layar tampilan instrumen lan dikontrol kanthi efektif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produsen lan Pemasok Sistem Dosis Tracer Otomatis Rega murah ing China.

1. Product Pambuka Sistem Dosing Tracer otomatis

Piranti dosis tracer kanthi ora langsung ngukur konsentrasi bahan kimia ing banyu sirkulasi kanthi ngukur konsentrasi tracer, supaya bisa nggayuh tujuan analisis lan dosis otomatis. Ing wektu sing padha, kanthi ngembangake instrumen pemantauan otomatis sing diinstal kayata meter PH, meter ORP, meter konduktivitas, meter kekeruhan, lan sapiturute, sinyal sing cocog bisa diklumpukake menyang DCS kanggo ngawasi kabeh proses sirkulasi sistem banyu.
prinsip operasi
Tracer nggunakake teknologi tracer fluoresensi sing luwih maju, sing pisanan nglacak inhibitor korosi lan skala. Sawise reagen ditambahake, nalika sirkulasi banyu mili menyang kolektor sampel banyu liwat bypass, reagen tracer diaktifake dening cahya monochromatic instrument, prodhuksi fluoresensi, lan intensitas fluoresensi wis hubungan linear karo konsentrasi saka reagen. Instrumen kasebut nggunakake sumber cahya kurang-daya sing stabil lan konverter fotoelektrik kanthi tliti dhuwur, lan lampu dimming dibayangke menyang konverter fotoelektrik kanggo ngasilake arus sing ringkih, sing digedhekake dening amplifier daya dhuwur lan diproses kanthi chip siji. microcomputer banjur output loro 4-20mA sinyal saiki: siji 4-20 mA sinyal saiki dikirim menyang mesin tensile, kang bisa ngetik mesin kanggo dialog lan éling pengawasan otomatis; Sinyal saiki 4-20 mA liyane digunakake kanggo ngontrol pompa dosis. Miturut nilai kontrol sing disetel kanthi manual, instrumen kasebut bisa nggunakake PID kanggo ngontrol output, lan nalika kesalahan gedhe, bisa diatur kanthi algoritma fuzzy kanggo ngilangi fenomena integral jenuh PID. Nalika kesalahan saya cilik, algoritma PID sing luwih apik digunakake kanggo nyetel, lan sawetara fitur obyek sing dikontrol bisa dipelajari lan diapalake kanthi otomatis sajrone pangaturan kanggo ngoptimalake efek kontrol. Sinyal kontrol output langsung ngontrol dosis pompa dosis, lan dosis nyata lan konsumsi bahan kimia ing banyu sirkulasi tekan keseimbangan dinamis. Ing wektu iki, bahan aktif ing obat kasebut bisa dipantau dening pengontrol kapan wae, supaya bisa ngrampungake dosis otomatis.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Sistem Dosis Tracer Otomatis

Fitur
1. Liwat prinsip nelusuri fluoresensi, ora ketompo apa negara sistem kasebut, komponen efektif saka agen perawatan banyu bisa langsung dideteksi. Kesalahan pangukuran kurang saka plus utawa MINUS 0.1mg/1(1mg/1) lan kesalahan kontrol kurang saka plus utawa MINUS 0.5mg/1(5mg/1).
2.BTSJ sirkulasi banyu sistem dosis otomatis wis kaluwihan liyane ketok ing sistem karo sawetara pipelines banyu make-up utawa discharge limbah sing ora gampang kanggo ngontrol.
3. Iku utamané cocok kanggo ngembangaken kurang-fosfor lan non-fosfor formulasi.
4. Ing wektu sing padha, luwih trep kanggo nganyarke dosis non-otomatis asli, supaya bisa dadi dosis tracer fluoresensi.


Suhu sekitar

10-40

akurasi kontrol

± 0,5mg/L(5mg/L)

 

Kelembapan relatif

≤85

Sinyal output

4-20mA

voltase

220v/380v 10%

tekanan sampling air

≤0.15MPa

frekuensi sumber daya

50Hz

laju aliran banyu sampling

2-3L/min

Rentang pangukuran

0-30mg/L(0-300mg/L)

Akurasi pangukuran

0,1 mg/l (1 mg/l)

Aplikasi
Piranti dosis tracer otomatis digunakake akeh ing industri petrokimia, industri tenaga lan sistem banyu sirkulasi.


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Sistem Dosis Tracer Otomatis


4. FAQ

Carane milih produk?
Sampeyan bisa menehi kita informasi rinci.
Apa sampeyan nampa OEM?
Mesthi, kita bakal nggawe produk sing cocog kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan.
Apa wektu pangiriman?
Iku gumantung ing jumlah pesenan. Pangiriman bagean lan aksesoris relatif cepet babagan 1 ~ 3 dina. Nanging pangaturan dhewe relatif alon, umume ngandika, wektu pangiriman bakal ing 4 kanggo 6 minggu.
Apa garansi peralatan?
Kabeh peralatan saka pabrikku duwe garansi setaun.
Kepiye cara nggunakake piranti kasebut?
Kita bakal menehi ilustrasi rinci kanggo sampeyan.




Panas Tags: Sistem Dosis Tracer Otomatis, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.