Pompa Piston Kab
  • Pompa Piston KabPompa Piston Kab
  • Pompa Piston KabPompa Piston Kab
  • Pompa Piston KabPompa Piston Kab
  • Pompa Piston KabPompa Piston Kab
  • Pompa Piston KabPompa Piston Kab

Pompa Piston Kab

Pompa piston minangka jinis pompa pamindahan positif ing endi segel tekanan dhuwur mbales karo piston. Pompa piston bisa digunakake kanggo mindhah cairan utawa kompres gas. Padha bisa operate liwat sawetara saka sudhut meksa. Operasi tekanan dhuwur bisa ditindakake tanpa efek sing kuat ing tingkat aliran. Pompa piston uga bisa ngatasi media kenthel lan media sing ngemot partikel padhet. Jinis pompa iki fungsine liwat piston piston, mekanisme osilasi ing endi stroke mudhun nyebabake beda tekanan, ngisi ruang pompa, ing endi stroke munggah meksa cairan pompa metu kanggo digunakake. Pompa piston asring digunakake ing skenario sing mbutuhake tekanan sing dhuwur lan konsisten lan ing irigasi banyu utawa sistem pangiriman.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

Pompa piston kuwat, uga piranti sing prasaja. Pompa iki digawe nganggo kamar, piston, lan sawetara piranti kontrol. Pompa iki bisa digunakake kanthi mili mudhun menyang kamar, saéngga nyuda media ing pompa tangan. Nalika tekanan udara ngluwihi spring tutup bukaan, banjur media suda bisa dikirim ing saindhenging tutup metu mbukak. Nalika piston ditarik serep, banjur ngeculake tutup inlet & nutup tutup stopkontak, saéngga nyedhot bisa digunakake kanggo narik media tambahan kanggo kompresi.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Spesifikasi Utama

Spesifikasi utama nalika milih pompa kasebut utamane kalebu tingkat aliran, kepala pompa, stroke volume, tekanan, diameter stopkontak, rating daya, tenaga kuda, lan pungkasane suhu operasi.

Kauntungan saka pompa piston utamane kalebu ing ngisor iki.

Kisaran tekanan amba

Pasukan bisa diatur tanpa tingkat aliran obah.

Tingkat aliran lan owah-owahan Tekanan duweni asil cilik ing tumindak kasebut.

Trampil kanggo mindhah cairan kandel, slurries, uga abrasive kanthi desain piranti kontrol sing apik.

Kakurangan

Kerugian pompa piston utamane kalebu ing ngisor iki.

Biaya pangopènan, & operasi dhuwur biasane gedhe banget lan abot

Aliran iku Pulsating


3. Ngirim, Ngirim lan Nglayani


4. FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita produsen.


Yen OEM ditrima?

Kita nampa OEM.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Sampel mbutuhake biaya.





Panas Tags: Pompa Piston, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk