Ngarep > Produk > Pompa Dosing Kab > Pompa Pengukur Plunger > Pompa Dosis Fosfat Kab
Pompa Dosis Fosfat Kab
  • Pompa Dosis Fosfat KabPompa Dosis Fosfat Kab
  • Pompa Dosis Fosfat KabPompa Dosis Fosfat Kab
  • Pompa Dosis Fosfat KabPompa Dosis Fosfat Kab
  • Pompa Dosis Fosfat KabPompa Dosis Fosfat Kab
  • Pompa Dosis Fosfat KabPompa Dosis Fosfat Kab

Pompa Dosis Fosfat Kab

Pompa dosis Phosphate minangka pompa pangukuran, kapasitas pompa sing bisa diatur kanthi tepat kanthi tambahan 0,2%, kanthi manual utawa opsional kanthi aktuator listrik utawa drive kontrol. Kontrol terintegrasi ngidini pompa bisa adaptasi kanthi cepet lan andal kanggo ngganti tugas pangukuran.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka produk

Pompa dosis Phosphate iki nyedhiyakake solusi pompa sing cocog kanggo aplikasi tekanan dhuwur sing biasane kurang aliran. Mitra lan pelanggan terus ndeleng pompa Dongkai Technologies pisanan kanggo menehi solusi urip nyata kanggo solusi urip nyata kanggo masalah urip nyata.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Detail Produk:

Spesifikasi Utama

** Kapasitas nganti 1000 LPH

** Tekanan maksimum nganti 300 bar

** Akurasi pangukuran nganti +/-1%

** Suhu cairan bisa luwih saka 100 derajat

** SS 304 SS316 sirah pump materi kanggo ketemu dikarepake kuwat


3. Fitur Produk

Fitur

Fitur Utama

** Piston Metering Pump

** Dhiameter piston bisa cilik banget, nanging ora bisa dadi gedhe, biasane 3-200mm bisa ditampa

** Wide sawetara meksa discharge, lan bisa digawe minangka pump meksa dhuwur

** Ora bocor, gunakake gasket minangka segel

** Ora ana peralatan bocor keamanan, katup safety disaranake ing pipa discharge

** struction prasaja, gampang pangopènan, lan rega competitive6. Ngirim, Shipping Lan porsi


4. FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita produsen.


Yen OEM ditrima?

Kita nampa OEM.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Sampel mbutuhake biaya.





Panas Tags: Pompa Dosis Fosfat, Grosir, Rega Murah, Massal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Made in China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk