Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane nyegah metering pump stroke posisi motor saka kobong?

2022-03-01

Ingmetering pump, uga dikenal minangka pompa proporsional, diwujudake kanthi ngganti stroke plug kanthi gampang lan akurat kanthi nyetel jarak eksentrik roda eksentrik nalika volume pangiriman cairan diganti.
â’ˆ Copot 4 sekrup sing ndandani sirah pompa. Lokasi sekrup ana ing mburi pompa metering.
â’‰ Priksa manawa pipa saluran dipasang lan tutup saluran ditutup? Katup saluran kudu dibukak sajrone tahap priming pompa metering. CATETAN: Ora kabehmetering pumpsduwe katup saluran.
â'Š Pasang sirah pompa sawise diafragma dipasang lan bolongan bocor ing piring mburi dipasang ing posisi vertikal. Priksa manawa tutup nyedhot wis didadekake siji karo bolongan saluran bocor lan meneng ing mburi Cairan didadekake siji karo cocog 4 bolongan.