Ngarep > Kabar > Warta industri

Prosedur operasi pompa metering dosis

2022-03-01

1. Kabeh ngalih online sakadosing metering pumpdiuripake ing kabinèt PLC kanggo mriksa apa instrument ditampilake ing situs lan apa tampilan tingkat Cairan iku normal. Banjur menyang blumbang mbalikke, bakal dibukak sacara kuantitatif ing antarane klep stopkontak.
2. Pompa metering dosis, tutup solenoid banyu, dissolving blumbang mixer, blumbang asli lan sambungan blumbang tutup tutup ngalih menyang posisi "remote". Tingkat stroke pompa metering diatur ing situs.
3. Cairan lumebu ing tangki sing dissolving.
4. Bali menyang console, klik kanggo ngetik layar "Sistem Ngukur", lan kanthi manual nyetel frekuensi output saka pump metering;
5. Klik lambang tutup solenoid banyu ing layar, bukak tutup solenoid lan miwiti pour banyu menyang blumbang kanggo dilute panyimpenan Cairan, mirsani ukuran Cairan tingkat ing layar, nalika Cairan ngukur tingkat ngluwihi dhuwur tartamtu, klik ing lambang agitator kanggo nguripake mixer.

6. Mirsani pengukur level cairan. Nalika ukuran tingkat Cairan ngluwihi pengenceran sing dibutuhake, mateni katup solenoid inlet lan mateni agitator. Klik lambang tutup stopkontak tank pembubaran kanggo nguripake tutup stopkontak, banjur klik lambang pompa metering kanggo nguripake pompa metering. Mirsani pengukur tingkat Cairan lan meter aliran, lan nalika tingkat Cairan kurang banget, mateni pompa metering lan nutup tutup Cairan.