Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo pangopènan pump metering

2022-02-28

1. Kepiye caranemetering pumpnyetel tekanan katup safety? Tekanan katup safety pump metering bisa diganti ing area tekanan kerja sing dirating pompa metering, lan ora diidini ngluwihi tekanan kerja maksimal pompa metering. Katup safety pump metering dirancang kanggo nyegah operasi overpressuremetering pump. Contone, yen tekanan kerja maksimum pompa metering yaiku 3bar, tekanan katup safety bisa diganti dadi 3bar, utawa luwih murah kanggo njamin operasi normal pompa pangukuran. Overpressure saka pump metering iku salah siji saka alasan tombol kanggo karusakan sakametering pump.
2. Yen cairan sing dikirim dening pompa metering dudu banyu, kepiye carane ngetung angkat nyedhot? Dibagi angkat nyedhot dirating pump metering dening gravitasi tartamtu saka Cairan metering.
3. Ing kahanan apa ingmetering pumpnggunakake nyedhot cairan self-priming? Nyedhot cairan self-priming bisa digunakake ing kahanan ing ngisor iki:
(1) Cairan diukur gampang volatilize;
(2) Gravitasi spesifik saka cairan pangukur relatif gedhe;
(3) Nalika frekuensi stroke sing luwih dhuwur dibutuhake;
(4) Nalikametering pumpdianggo ing wilayah dhuwur;
(5) Tank panyimpenan sing luwih gedhe dibutuhake kanggo aplikasi lapangan, lan ora bisa ngandelake pompa metering dhewe.
4. Faktor apa sing kudu digatekake nalika pompa metering ngukur cairan ing sirah pompa? Faktor kunci sing kudu ditimbang yaiku viskositas, gravitasi spesifik, tekanan uap lan suhu cairan.